loader

Antalya Ve İlçeleri Gündemi

Antalya İlçeleri Hangileridir? Siz Takipçilerimize Antalya Antalya Gazipaşa Haberleri olarak Antalya İlçelerini Paylaşmak İstedik; Alfabetik sıraya göre Antalya ilçeleri listesi. Antalya ilinde toplam 19 ilçe bulunmaktadır...
 
Antalya'nın İlçeleri Nelerdir? Antalya'nın Özellikleri

Antalya'nın İlçeleri Nelerdir? Antalya'nın Özellikleri

Türkiye'nin güney sahilinde bulunan turistik bir şehirdir ve birçok ilçeye sahiptir. 2021 yılı itibariyle Antalya'nın ilçeleri. Bu ilçeler, hem doğal güzellikleri hem de tarihi zenginlikleri ile bilinir...

"Anamur"un Özellikleri Nelerdir?

"Anamur" İlçesinin Özellikleri Nelerdir? "Anamur" İlçesinin Tarihi Nedir? "Anamur" İlçesinin Geçim Kaynağı Nedir? "Anamur" İlçesinin Tarihi Yerleri Nerelerdir? "Anamur" İlçesinde Nerelere Gidilir? Türkiye'nin güney sahili..

Gazipaşalı Taksicilere Uyarı

Gazipaşalı Taksicilere Uyarı

Akkaya yaptığı açıklamada "Gazipaşa ilçemizde çalışmak üzere ticari taksi olarak tescil edilmiş bazı taksiler devamlı şekilde ilçemiz sınırlarında çalışmakta, H plakalı ilçemiz taksilerinin ekmeğine ortak olmaktadırlar.

Lise Durağı

Lise Durağı "Antalya"

Çünkü o durak herkesin, Lise tüm şehrindir. Fark ettiniz mi, Lise sözcüğünü büyük harfle yazdım çünkü özel isimler büyük harfle yazılır. Antalya Lisesi öylesine özel ki sadece Lise dediğinizde nereyi kast ettiğinizi tüm şehir bilir...

Doğan’dan Yangın Uyarısı

Doğan’dan Yangın Uyarısı

Çalıpınar mahallemizde sabahın erken saatlerindeki ateş korkuttu ama ucuz atlattık. Herkese geçmiş olsun. Ormanlarımızı hep birlikte korumalıyız ve tedbiri hiçbir zaman elden bırakmamalıyız” dedi. Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan,

Eds Kameralarına Dikkat

Eds Kameralarına Dikkat

Antalya merkez ve 19 ilçede aynı anda devreye girecek olan EDS ile birlikte sürücülerin trafikteki hataları affedilmeyecek. Sistemin devreye girmesi ile birlikte sadece hız değişimleri değil, hatalı şerit ihlalleri de cezalandırılacak.

Yılan Akrep Uyarısı

Yılan Akrep Uyarısı

zehirli yılan ısırması ve akrep sokmalarının özellikle çocuklar için öldürücü etkiye sahip olduğuna dikkati çekti. İlçe Sağlık Müdürü Eşşe Çelik, "Vatandaşlarımızın bu nedenle çok dikkatli olmaları gerekiyor. Yılan ısırması ve akr

Gazipaşa’da Zeytin Üreticisine Hastalık Uyarısı

Gazipaşa’da Zeytin Üreticisine Hastalık Uyarısı

Zeytin üreticilerine hastalık ve ilaçlama uyarısında bulundu. Halk arasında sap kurdu olarak bilinen ve meyve dökümüne neden olan zeytin güvesi, zeytin pamuklu biti ve halkalı lekeye karşı ilaçlama..

Mhp Başkanları Antalya'da

Mhp Başkanları Antalya'da

MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, toplantı öncesi MHP İl Başkanı Hilmi Durgun ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. MHP İl Başkanı Durgun’a Gazipaşa’daki çalışmalar hakkında bilgi...

Yörükler Festivalde Buluştu

Yörükler Festivalde Buluştu

Antalya’nın Aksu ilçesinde düzenlenen ve 6 Mayıs tarihinde açılan Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali’ne Gazipaşa Belediyesi ekipleri ve Gazipaşa Kadın Girişimi Kooperatifi üyeleri ile birlikte katıldı. 29 ülke, çok..

Mustafa Şahin Yönetime Giremeyince Salonu Terk Etti

Mustafa Şahin Yönetime Giremeyince Salonu Terk Etti

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin (AESOB) 20'nci Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulu’nda tek listeyle seçime giren Adlıhan Dere güven tazeledi. Son 2 dönemdir Adlıhan Dere..

İnsani Yardım Vakfından Suriye'ye Un Yardımı Çağrısı

İnsani Yardım Vakfından Suriye'ye Un Yardımı Çağrısı

İHH Temsilcisi Süleyman Topsakal, Suriye'de günlük ekmek ihtiyacının arttığını, buna karşın un miktarının azaldığını belirterek acil un yardımı çağrısında bulundu ve “Suriyeli kardeşim ekmeksiz kalmasın..

Antalya Ve İlçeleri Gündeminde Şehit Yakınları Ve Gaziler Buluştu

Antalya Ve İlçeleri Gündeminde Şehit Yakınları Ve Gaziler Buluştu

Antalya Valisi Ersin Yazıcı iftarda yaptığı konuşmada, "Sizlerle bir arada olmak, benim için büyük bir onurdur, büyük bir şereftir. Allah, gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizi rahmetiyle kuşatsın...

Sit Alanına Ocak Ruhsatı

Sit Alanına Ocak Ruhsatı

Tarım ve orman alanlarıyla yeraltı su kaynaklarını da tehdit eden mermer ocağı projesi için Mersin Valiliği tarafından Ekim 2018’de ÇED Gerekli Değildir kararı verilmişti. Ancak ilk etapta 23 hektarlık kısmında mermer oca..

Mermer Ocağı Tepkisi

Mermer Ocağı Tepkisi

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hidayet Bilgiç, Kaledran’a mermer ocağı açılmaması gerektiğini belirterek, “Kaledran, Mersin-Antalya sınırında olan bir koydur. Yarısı Mersin tarafında diğer yarısı..

Mahra'nın Sağ Bacağı Kesildi!

Mahra'nın Sağ Bacağı Kesildi!

Adı Mahra, Antalya'da başıboş gezen köpeklerin saldırısından kaçarken kamyonun altında kaldı, ayağı ezildi, ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırıldı, kalbi durdu, yoğun müdahaleyle tekrar hayata döndürüldü.

Ak Parti'den Danışma Toplantısına Çavuşoğlu'da Katıldı

Ak Parti'den Danışma Toplantısına Çavuşoğlu'da Katıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Milletvekillerinin de katıldığı toplantı, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş başkanlığında gerçek leştirildi. Antalya İl Danışma Meclis Toplantısı ile ilgili paylaşım..

Mart Kapıdan Baktırdı Kazma-Kürek Yaktırdı...

Mart Kapıdan Baktırdı Kazma-Kürek Yaktırdı...

Gazipaşa'da bu yılki soğuk havanın son 25 yıldır görülmediği söyleniyor. Cemreler havaya, suya ve toprağa düştü. Cemrelerin düşmesinin ardından ilçede bir kaç gün sıcak giden havalar, geçtiğimiz..

Yaşasın

Yaşasın "İcat Çıkaran Çocuklar"

Konu sarnıçlar olunca önce canlı bir performans yapmak üzere Kültür mahallesindeki mezarlıkta bulunan beşik çatılı sarnıcın başında öğretmen ve öğrenciler buluştuk. Yanımda Hakkı Aydın ve Turgut Karabacak arkadaşla..

"Yörex" Yöresel Ürünler Fuarı Antalya'da Açıldı

“Sizin oraların nesi meşhur?” sloganı ile başlayan etkinlikte, Gazipaşa Kadın Girişimi Kooperatifi’mizin standında Gazipaşaya coğrafyasına ait yöresel ürünlerde tanıtıla..

Antalya’da Diyarbakır Otobüsüne Neden Saldırdılar?

Antalya’da Diyarbakır Otobüsüne Neden Saldırdılar?

Antalya’dan Diyarbakır’a giden Özlem Diyarbakır firmasına ait otobüs, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde taşlı saldırıya uğradı belirtildi. Gazipaşa haberler..

14 Eylül' deki Yangını'da Kendisinin Çıkardığını İtiraf Etti

14 Eylül' deki Yangını'da Kendisinin Çıkardığını İtiraf Etti

Manavgat'ta bulunan Sorgun çamlığında arka arkaya yükselen dumanlar üzerine ekipler harekete geçti. Üç ayrı noktada arka arkaya başlayan yangın ekiplerin müd

Gazipaşa  Küçüklü Mahallesi 'ndeki Yangın Söndürüldü...

Gazipaşa Küçüklü Mahallesi 'ndeki Yangın Söndürüldü...

Türkiyeyi sarsan orman yangınlarında sorumlular aranırken halen yanan ormanların acısını yaşanıyor. Son haftanın Türkiye gündemine oturan Antalya...

Manavgat Yangınının Alevleri Yakın Köyleri Tehdit Ediyor

Manavgat Yangınının Alevleri Yakın Köyleri Tehdit Ediyor

Manavgat'ın farklı noktalarında öğle saatlerinde çıkan orman yangınları rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Alevlerin yerleşim yerlerine sıçraması sonucu bazı ev..





Antalya İlçeleri Hangileridir? Siz Takipçilerimize Antalya Antalya Gazipaşa Haberleri olarak Antalya İlçelerini Paylaşmak İstedik; Antalyada Gazipaşa'da Antalya Ve İlçeleri Gündemi Haberlerimizi Bu linki Tıklayarak İnceleyebilirsiniz…
 
Antalya İlçeleri
Alfabetik sıraya göre Antalya ilçeleri listesi. Antalya ilinde toplam 19 ilçe bulunmaktadır.
 
Akseki Haberleri
Aksu Haberleri
Alanya Haberleri
Demre Haberleri
Döşemealtı Haberleri
Elmalı Haberleri
Finike Haberleri
Gazipaşa Haberleri
Gündoğmuş Haberleri
İbradı Haberleri
Kaş Haberleri
Kemer Haberleri
Kepez Haberleri
Konyaaltı Haberleri
Korkuteli Haberleri
Kumluca Haberleri
Manavgat Haberleri
Muratpaşa Haberleri
Serik Haberleri
 
Antalyada Gazipaşa'da Gazipaşa güncel Haberlerimizi Bu linki Tıklayarak İnceleyebilirsiniz…