loader
Eds Kameralarına Dikkat

Eds Kameralarına Dikkat

Antalya merkez ve 19 ilçede aynı anda devreye girecek olan EDS ile birlikte sürücülerin trafikteki hataları affedilmeyecek. Sistemin devreye girmesi ile birlikte sadece hız değişimleri değil, hatalı şerit ihlalleri de cezalandırılacak.

EDS Kameralarına Dikkat
 
Koronavirüs salgını nedeni ile devreye girmesi ertelenen Elektronik Denetleme Sistemi'nde sona gelindi
 
Antalya merkez ve 19 ilçede aynı anda devreye girecek olan EDS ile birlikte sürücülerin trafikteki hataları affedilmeyecek. Sistemin devreye girmesi ile birlikte sadece hız değişimleri değil, hatalı şerit ihlalleri de cezalandırılacak. EDS sistemi hız koridorları 7 gün 24 saat denetimde olacağı zamana kadar gezici radarlar görev yapmaya devam ediyor.
 
YÜZDE 96'SI TAMAM
 
Sistemin yüzde 96'sı tamamlanırken tam anlamı ile bittikten sonra Antalya Emniyet Müdürlüğüne devredilecek. Sistem ile birlikte hatalı gerçekleştirilen parklarda cezalardan nasibini alacak. Özellikle trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda trafiğin akışını engelleyen, kural ihlali yapan araçlara cezai işlem uygulanacak.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler