loader
  • Gazipaşa Yatırım Danışmanlığı

    Gazipaşa Yatırım Danışmanlığı

  • Gazipaşa Yatırım Danışmanlığı

    Gazipaşa Yatırım Danışmanlığı


Gazipaşa Yatırım Danışmanlığı

Uluslararası bir yatırımcının karşılaşabileceği risklerin minimum düzeyde olduğu Gazipaşa ilçemizde Turizm Yatırımları, Gazipaşa’da Gayrimenkul Yatırımları, Tropikal Bahçe Yatırım..

Gazipaşa Yatırım Danışmanlığı...Gazipaşa Yatırım Danışmanlığı...
Ahmet ÖZDEMİR
 
Akdeniz’in incisi Gazipaşa adeta gelinlik bir kızın elinde boş bir mendil gibi hayallerindeki en güzel motifler ile işlenmeyi bekliyor. Antalya’nın en DOĞAL ilçelerinden olan Gazipaşa adeta bir sessiz cennet.
 
Gerek tarihi dokusu, gerekse insanların misafirperver tutumu ile Gazipaşa’da ilkleri gerçekleştirecek cesur, mantıklı, makul, gelecek garantisinde belirlenmiş hedeflerine emin adımlar ile ulaşacak yatırımcılarını bekliyor.
 
Peki Yatırım İçin Neden Gazipaşa?
 
2021 yılında dünyada uluslararası trendler dikkate alındığında özellikle kovid-19 sürecinden sonra ülkelerin halen ekonomileri dalgalı süreçler izlemektedir. Yapılacak olan yatırımlar yatırımcıların araştırmaları ve sonuç beklentisi dahi tam olarak fizibilite haline getirilememektedir.
 
Günümüzde ilgili ülkelerde halen inişli çıkışlı ekonomiler devam ederken, yatırımcılar kendilerine sunulan belirtilmiş kesin hedeflere inanmakta zorluk yaşamaktadırlar.
 
Gazipaşa'da Yatırımcı ne ister?
Mantıklı bir yatırımcı öncelik le hem kendisinin hem de misafirlerinin rahat bir şekilde seyahat edebileceği ve kendini güvende hissedeceği şehir ister.
 
Profesyonel bir yatırımcı yatırımını tanıtmak yada pazarlamak için deniz yolu, kara yolu ve hava yolu ister.
 
Gazipaşa’da bunlar mevcut. Yani d-400 karayolu şehrin merkezinden geçer, Alanya Gazipaşa hava limanı Gazipaşa şehir merkezine 5 dakika mesafededir, Gazipaşa yat limanı ise yine Gazipaşa şehir merkezine maksimum 3 dakika mesafededir.
 
Gazipaşa 51.000 nüfusu ile zaten küçük bir şehirdir. Zaten Gazipaşa’nın bir ucundan diğer ucu araba ile 5 dakika dahi sürmez. Diyeceksiniz ki bu kadar küçük bir şehirde nasıl olurda hem şehirlerarası karayolu, hem havalimanı hem de yat limanı olabilir?
 
İşte Gazipaşa’yı vazgeçilmez yapan unsurlardan biri de budur.
 
Gazipaşa’da Neler Yapılabilir?
Gazipaşada yatırım için kimden hizmet alabilirim diyenler için Uluslararası bir yatırımcının karşılaşabileceği risklerin minimum düzeyde olduğu Gazipaşa ilçemizde yapılabilecek yatırımları 3 kalemde özetleyebilirim. 
 
* Gazipaşa’da Turizm Yatırımları,
* Gazipaşa’da Gayrimenkul Yatırımları,
* Gazipaşa’da Tropikal Bahçe Yatırımları,
 
Son derece güvenli, çoğunluğu Gazipaşa yerli halkının oluşturduğu ilçemizde Gazipaşada resmi dairelerden bir ilçede olması gereken tamamı mevcut olup her türlü resmi alım-satım, devir işlemleri yapılabilir. Ayrıca gerek tatil için gerekse iş gezilerinde günübirlik konaklayabilmek için en iyi Gazipaşa otelleri mevcuttur.
 
Gazipaşa Yatırım Danışmanlığı
Alanya’ya karayolu ile 20 dakika olan şirin ilçemizden hatta lüks olacak ama günübirlik uçakla İstanbul yada Ankara’ya gidip gelebilirsiniz. Bu imkanlara sahip Türkiye’de ilçe sayısı yok denecek kadar azdır.
 
Antalya Gazipaşa’da Yatırım Fırsatlarından Turizm Yatırımları;
Gazipaşada Turizm Yatırımları için kimden yardım alabilirim diyenler için Antalya’nın en bakir ilçelerinden olan Gazipaşa’da butik, doğaya uygun, ormanın kokusunu alarak aynı zamanda dalgaların sesini duyabileceğiniz denize yakın oteller yada bungalow ‘lar yapılabilir.
 
Gerçekten amacı sessiz bir tatil yapmak isteyen yerli ve yabancı turistlerin konaklayabileceği her şekilde villalar yada villa türü küçük oteller inşa edilebilir. Bu tür yatırımlar Gazipaşa turizminide de ciddi anlamda katkıda bulunacaktır.
 
Yine günübirlik büyük şehirlerden gelecek olan misafirlere dağa içerisinde yada denize sınırı olan yöresel mutfaklar üzerine hizmet verebilecek restoranlar yapılabilir.
 
En sessiz ilçelerden olan Gazipaşa’mızda yerli ve yabancı turistlere gerek devre mülk sistemi ile gerekse mülk satışı olarak konutlar inşa edilebilir. Apartman her yerde var. Burada olması gereken otantik, bahçeli, doğaya uygun ve lükse değil tabiata aşık olan insanların alabileceği konutlar olmalı. 
 
Gazipaşa’da Gayrimenkul yatırımları;
Yazımın başında da dediğim gibi Gazipaşa boş pırıl pırıl bir ipek mendil gibidir şu anda. Ne kadar güzel işlenirse o kadar güzel bir geleceği olur. Biz Gazipaşalılar olarak Gazipaşa’mızın doğasına uygun yatırım yapacak kişi yada kurumlar arıyoruz. 
 
Şu anda Gazipaşa ilçemizde gerek hazineden gerekse kişilerden kanunlar çerçevesinde alınabilecek ve uzun vadede kat ve kat değer kazanacak araziler var. Bunlar deniz kenarında, denize yakın ve orman içerisinde paha biçilemeyecek güzellikte ve özelliklere sahip araziler.
 
Günümüzde hızlı bir şekilde büyüyen ilçemiz yakın bir zamanda konut ihtiyacı duyacak. Hatta bu gün bile ilçemizde konut sıkıntısı yaşanmakta.  Çünkü Gazipaşa’da bulunan evlerin diyebilirim ki %80 en az 30 ve daha fazla yaşa sahip binalardır.
 
Gazipaşa Yatırım Danışmanlığı
Her ne kadar Gazipaşada yeni yapılan bazı 10-13 katlı binalar gazipaşamızın güzelliğini "katlediliyor" olsa da gazipaşa sevdalısı insanlar bunları benimsemiyor. Bu tür yatırımlar Gazipaşanın tabiatına ve doğal geleceğine aykırı yatırımlar olduğu gibi bir kaç kişinin komplex egosu yüzünden Gazipaşa 'nın turizm geleceği için ise kötü birer örnek olmaktan öteye geçmeyecektir.
 
Gazipaşa’da gayrimenkul yatırımları için yatırım yapılacak arazilerde Avrupa ve Amerika’da olduğu gibi ileriye yönelik küçük çarşılar da dikkate alınabilir. İnsanlar doğa içerisinde bulunan bu küçük çarşılara geldikleri zaman hem alışverişlerini yapabilir, restoranların da yemek yiyebilir, sosyal aktivitelerinden faydalanabilir, yöresel ürünler alarak gittiklerinde yanlarında şehrimizin bir hatırası olarak anlatır da anlatır. 
 
Ama işte burada sihirli kelime misafirin Gazipaşa hakkındaki anlatabileceği nesneyi, unsuru yada hatırayı verebilmektir. Gazipaşa ilçesi mantıklı ve konuya vakıf olan alanında uzman avrupa ülkeleri ve Amerikadaki örnekleri görmüş ve incelemiş uluslararası deneyime sahip kişiler ile birlikte yatırım yapıldığı takdirde şimdi ve gelecekte buna hazırdır ve hazır olacaktır.
 
Gazipaşa’da Tropikal Bahçe Yatırımları;
 
Geçmişten buyana Gazipaşa ilçemizin ana geçim kaynağı ziraat ve tarımdır. Gazipaşalı genelde seracılık ve hayvancılık ile hayatını kazanır. Bahçe işlerinin olmadığı zamanlarda yani yaz aylarında ise Gazipaşalı gençler ise Alanya’da bulunan otellerde hayatını kazanmaya devam ederken 45 yaş üstü Gazipaşa’da gezilebilecek yerlerden olan yayladaki mülklerine giderler.
 
Son yıllarda bazı adetler biraz değişti ama çoğunluğun halen bu geleneği devam ettirdiğini söyleyebilirim. Halen Gazipaşa’da en önemli yatırımlar seracılık, avokado bahçesi ve tropikal meyveler üzerinedir.
 
Gazipaşa’da Yatırım yapmak İstiyorum Diyenlere Gazipaşa’da ziraat ve tarım üzerine yapılabilecek yatırımları 3 ana kalemde belirtmem gerekirse;
 
* Muz Serası Yatırımı
* Tropikal Meyve Serası Yatırımı
* Avokado Bahçesi Yatırımı
 
Gazipaşa’nın sahip olduğu Akdeniz iklimi Antalya’nın birçok ilçesini dikkate aldığımızda yukarıda belirttiğim seçenekler için daha elverişli olduğu görülür. Uluslararası ya da Türkiye içerisindeki ziraat yatırımcıları için adeta yatırımlarını 2-yada 3 yılda geriye kazandıkları gibi 30 yıllık bir süreçte sadece bahçe bakımı ile ciddi kazançlar elde edebilirler.
 
Gazipaşa’da Muz Serası Yatırımı:
 
Muz serası yatırımı aynı zamanda devlet tarafından da desteklenen ve uzun vadeli krediler ya da hibe desteği verilen kazançlı bir yatırım şeklidir. Bu konuda 40-50 dönümlük muz seraları yapılabileceği gibi yöre halkından da farklı sebepler ile yapılmış hazır seralar bulunabilir.
 
Gazipaşa’da mantıklı yatırım için Tropikal Meyve Serası Yatırımı:
 
Gazipaşa’da tropikal meyve seraları 4 dönüm ila 60 dönüm arasında değişmektedir. Özellikle son 5 yıldır Gazipaşa’da ciddi anlamda tropikal meyveler üzerine yatırım yapılmaktadır. Sera maliyetleri serada yetiştirilecek olan ürüne göre değişir. Aynı zamanda yapılan yatırımın geriye dönüşümü ve elde edeceğiniz kar ekilecek olan ürünle ilgilidir. Bunun için illaki işten anlamanız şart değildir. 
 
Gazipaşa Yatırım Danışmanlığı
Mahsulünüze bakacak konuya vakıf çalışan bulabileceğiniz gibi şehrimizde uzman ziraat mühendisleri ve profesyonel danışmanlık hizmeti veren tarımcılar mevcuttur. Bugün Gazipaşa’da seralarda 10’un üzerinde tropikal meyve yetiştirilmekte ve ciddi kazançlar elde edilmektedir.
 
Ayrıca halen hazineye ait maki bitki örtüsüne sahip orman arazileri bulunmakta olup usulüne uygun devletten uzun vadede kiralanarak işin uzmanları tarafından anahtar teslimi kapalı naylon sera olarak yapılarak teslim edilmektedir.
 
Antalya Gazipaşa’da Yatırım yapmak İstiyorum Diyenlere Kesin Başarı için Gazipaşa’da Avokado Bahçesi Yatırımı;
 
Son yılların en popüler ziraat yatırımlarından biride Avokado bahçesidir. Bu konuda gerek hazine arazileri gerekse Avokadonun yetişebileceği yükseklikte köylüye ait büyük araziler bulunmaktadır. İkinci ve üçüncü yılında meyve vermeye başlayan Avokado bahçesi yatırımı gerçek para kazanabileceğin hasadı iyi bakıldığı takdirde beşinci yılı ve sonrasında vermektedir.
 
Bahçenin büyüklüğü ile orantılı gelire sahip olan Avokado bahçesi yatırımı ileriye yönelik en kazançlı ziraat yatırımlarındandır.
 
Gazipaşa’da Turizm yatırımları, Gayrimenkul yatırımları, Tropikal bahçe yatırımları üzerine geleceğinizi düşünerek nasıl yatırım yapabilirsiniz?
 
Turizm de Uluslararası danışmanlık deneyimi olan ve gerekli altyapı ve ilgili çevreye sahip bir Gazipaşalı olarak;
 
Bu konuda yatırımcı tarafından tercih edilen konularda gerek ön fizibilite araştırmaları, arazi araştırmaları, fiyat tespiti, zaman tespiti, iş gücü ve makina temini, resmi iş takip çalışmaları hakkında tarafım ile bağlantıya geçebilirsiniz.
 
Uzun ve kısa vadede kazanca dayalı yatırımlarınızın Gazipaşa’da hayata geçirilmesi sonucunda hem Gazipaşa için hem de sizin için bir hobinin ötesinde sizi maddi anlamda tatmin eden sonuçlar karşılaşmak istiyorsanız doğru yerde olduğunuza inanmanızı sağlamak için Gazipaşada alanında uzman iş ortaklarımı da dikkate alarak yazıyı kaleme aldım. 
 
Ahmet Özdemir
+90 532 100 18 22 
ahmetabidoglu@gmail.com
Uluslararası Emlak & Gayrimenkul Yatırımcı Danışmanı
(Türkiye saati ile 10:00 ila 23:00 saatleri arasında) 
 
Gazipaşa Yatırım Danışmanlığı...

Gazipaşa Yatırım Danışmanlığı...

Gazipasa Investment Consultancy...
Ahmet ÖZDEMİR
 
Gazipaşa, the pearl of the Mediterranean, is waiting to be embroidered with the most beautiful motifs in her dreams, just like an empty handkerchief in the hands of a bride. Gazipaşa, one of the most NATURAL districts of Antalya, is a quiet paradise.
 
With its historical texture and the hospitable attitude of the people, it is waiting for its investors who will realize the firsts in Gazipaşa, who will reach their goals with bold, logical, reasonable and future guarantees with sure steps.
 
So why Gazipaşa for Investment?
 
Considering the international trends in the world in 2021, the economies of countries are still following fluctuating processes, especially after the covid-19 process. Investments to be made, even the investor's research and result expectation, cannot be fully realized.
 
Today, while the fluctuating economies still continue in the relevant countries, investors have difficulty believing in the definite targets presented to them.
 
What does the investor want in Gazipaşa?
A rational investor primarily wants a city where both he and his guests can travel comfortably and feel safe.
 
A professional investor wants to promote or market his investment by sea, land and air.
 
These are available in Gazipaşa. In other words, the d-400 highway passes through the city center, Alanya Gazipaşa airport is 5 minutes away from the city center of Gazipaşa, and the Gazipaşa marina is at a maximum of 3 minutes from the city center of Gazipaşa.
 
Gazipaşa is already a small city with a population of 51,000. It doesn't even take 5 minutes by car from one end of Gazipaşa to the other. You will say, how can there be both an intercity highway, an airport and a marina in such a small city?
 
This is one of the factors that make Gazipaşa indispensable.
 
Gazipasa Investment Consultancy
What can be done in Gazipaşa?
I can summarize the investments that can be made in our Gazipaşa district, where the risks that an international investor may face are at a minimum level, in 3 items.
 
* Tourism Investments in Gazipaşa,
* Real Estate Investments in Gazipaşa,
* Tropical Garden Investments in Gazipaşa,
 
In our district, which is extremely safe, mostly composed of the local people of Gazipaşa, all of the official offices in Gazipaşa are available in a district, and all kinds of official buying, selling and transfer transactions can be made. In addition, there are the best Gazipasa hotels for daily stay, both for vacation and for business trips.
 
It will be luxurious even from our cute town, which is 20 minutes by road from Alanya, but you can go to Istanbul or Ankara by daily plane. The number of districts in Turkey, which has these opportunities, is almost negligible.
 
Tourism Investments in Gazipaşa;
In Gazipaşa, one of the most untouched districts of Antalya, boutique hotels or bungalows can be built close to the sea, suitable for nature, where you can smell the forest and hear the sound of the waves at the same time.
 
Villas or small villa type hotels can be built in any way that can accommodate domestic and foreign tourists who really want to have a quiet holiday.
 
Again, for the guests coming from big cities for the day, restaurants can be built in the mountains or on the border of the sea, which can serve local cuisine.
 
In Gazipaşa, which is one of the quietest districts, residences can be built for domestic and foreign tourists, either with a timeshare system or as property sales. Apartments are everywhere. What should be here should be authentic, garden, nature-friendly residences that can be bought by people who are in love with nature, not luxury.
 
Real estate investments in Gazipaşa;
As I said at the beginning of my article, Gazipaşa is like an empty, shiny silk handkerchief right now. The better it is, the better the future will be. As Gazipaşa residents, we are looking for people or institutions to invest in accordance with the nature of our Gazipaşa.
 
Currently, there are lands in our Gazipaşa district that can be purchased from both the treasury and individuals and will gain value in the long run. These are lands with priceless beauty and features by the sea, close to the sea and in the forest.
 
Today, our rapidly growing district will need housing in the near future. Even today, there is a housing shortage in our district. Because I can say that 80% of the houses in Gazipaşa are buildings that are at least 30 years old or more.
 
Gazipasa Investment Consultancy
For real estate investments in Gazipaşa, future-oriented small bazaars can also be taken into account in the lands to be invested in, as in Europe and America. When people come to these small bazaars in nature, they can do their shopping, eat at the restaurants, benefit from social activities, and when they go by buying local products, they also tell us about it as a memory of our city.
 
But here the magic word is to give the object, element or memory that the guest can tell about Gazipaşa. Gazipaşa district is ready for this if investments are made with people who are logical and knowledgeable in their fields.
 
Tropical Garden Investments in Gazipaşa;
 
Since the past, the main livelihood of our Gazipaşa district is agriculture and agriculture. Gazipaşa residents generally earn their living by greenhouse farming and animal husbandry. When there is no garden work, that is, in the summer months, Gazipaşa youth continue to earn their living in the hotels in Alanya, while those over 45 years old go to their properties in the plateau, which is one of the places to visit in Gazipaşa.
 
Some customs have changed a little in recent years, but I can say that the majority still continue this tradition. Currently, the most important investments in Gazipaşa are on greenhouse cultivation, avocado orchards and tropical fruits.
 
For those who say they want to invest in Gazipaşa, if I need to specify the investments that can be made on agriculture and agriculture in Gazipaşa in 3 main items;
 
* Banana Greenhouse Investment
* Tropical Fruit Greenhouse Investment
* Avocado Orchard Investment
 
When we consider many districts of Antalya, the Mediterranean climate of Gazipaşa is more suitable for the options I mentioned above. For agricultural investors internationally or in Turkey, they can earn serious profits with just garden maintenance in a 30-year period, just as they gain back their investments in 2 or 3 years.
 
Banana Greenhouse Investment in Gazipaşa:
 
Banana greenhouse investment is also a lucrative form of investment supported by the government and long-term loans or grants. In this regard, banana greenhouses of 40-50 acres can be built, as well as ready-made greenhouses made by the local people for different reasons.
 
Tropical Fruit Greenhouse Investment for a sensible investment in Gazipaşa:
 
Gazipasa Investment Consultancy
Tropical fruit greenhouses in Gazipaşa range from 4 acres to 60 acres. Especially for the last 5 years, there has been a serious investment in tropical fruits in Gazipaşa. Greenhouse costs vary according to the product to be grown in the greenhouse. At the same time, the return of the investment made and the profit you will gain are related to the product to be planted. It is not necessary for you to have an understanding of the business.
 
You can find knowledgeable employees who will take care of your crop, as well as expert agricultural engineers and agriculturalists who provide professional consultancy services in our city. Today, more than 10 tropical fruits are grown in greenhouses in Gazipaşa and serious profits are obtained.
 
In addition, there are still forest lands with maquis vegetation belonging to the treasury, and they are duly leased from the state in the long term and delivered by the experts as a turnkey closed nylon greenhouse.
 
For Those Who Say They Want to Invest in Antalya Gazipaşa, Avocado Garden Investment in Gazipaşa for Definite Success
 
One of the most popular agricultural investments of recent years is the Avocado orchard. In this regard, there are both treasury lands and large lands belonging to the villagers at a height where avocado can grow. Avocado garden investment, which starts to bear fruit in its second and third years, gives the harvest that you can earn real money in the fifth year and after if it is well taken care of.
 
Avocado garden investment, which has income proportional to the size of the garden, is one of the most profitable agricultural investments for the future.
 
How can you invest in tourism investments, real estate investments, tropical garden investments in Gazipaşa by thinking about your future?
 
As a Gazipaşa citizen with international experience and the necessary infrastructure and related environment;
 
In this regard, you can contact me about pre-feasibility studies, land surveys, price determination, time determination, labor and machinery supply, official business follow-up studies on subjects preferred by the investor.
 
I wrote this article to make you believe that you are in the right place, if you want to experience results that satisfy you financially beyond a hobby for both Gazipaşa and you as a result of realizing your long and short term earnings-based investments in Gazipaşa.
 
Ahmet Ozdemir
+90 532 100 18 22
ahmetabidoglu@gmail.com
(between 10:00 and 23:00 Turkish time)
International Real Estate & Landed Estate Investor Advisor
 
 

Gazipaşada Emlak & Gayrimenkul



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler