loader
Ak Parti'den Danışma Toplantısına Çavuşoğlu'da Katıldı

Ak Parti'den Danışma Toplantısına Çavuşoğlu'da Katıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Milletvekillerinin de katıldığı toplantı, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş başkanlığında gerçek leştirildi. Antalya İl Danışma Meclis Toplantısı ile ilgili paylaşım..

Ak Parti'den Danışma Toplantısına Çavuşoğlu'da Katıldı
 
AK Parti Antalya İl Danışma Meclis Toplantısı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla hafta sonu yapıldı. Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, hafta sonu Antalya’da yapılan Ak Parti Antalya İl Danışma Meclis Toplantısı’na katıldılar. 
 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Milletvekillerinin de katıldığı toplantı, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş başkanlığında gerçekleştirildi. 
 
Antalya İl Danışma Meclis Toplantısı ile ilgili paylaşım yapan İlçe Başkanı Doğan, “Genişletilmiş İl Danışma Toplantısını Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, MKYK üyelerimiz, milletvekilimiz, ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımızın katılımı ile İl Başkanımız Av. İbrahim Ethem Taş 'in başkanlığında gerçekleştirdik” dedi.
 

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler