loader

En İyi Gazipaşa Plajları

En İyi Gazipaşa Plajları...
En iyi Gazipaşa plajları hangileridir? Gazipaşa’da hangi plajlara girilir? En iyi Gazipaşa plajlarından Tyana Beach, Bıdı Bıdı Beach, Koru Plajı, Aysultan Kadınlar Plajı, Selinus Plajı, Kızıl İn Plajı, Nanu Beach ve dahası hangisine gitmek isterdiniz? Gazipaşa’ya tatile geldiğimde hangi plajlara gidebilirim? Gazipaşa’da Hangi plajlarda yemek yiyebilirim? 

 

Antalya Gazipaşa Plajları 'nın Özellikleri Nelerdir?

Antalya Gazipaşa Plajları 'nın Özellikleri Nelerdir?

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi, Türkiye'nin güney kıyısında yer alır ve doğal güzellikleriyle ünlüdür. Gazipaşa plajları, genellikle temiz ve berrak sularıyla bilinir. Aşağıda Gazipaşa'nın bazı...

 Gazipaşa Selinus Plajı

Gazipaşa Selinus Plajı

Antalya Gazipaşa Selinus Plajı Nedir? Antalya Gazipaşa Selinus Plajı'nın Özellikleri Nelerdir? Antalya Gazipaşa Selinus Plajı Nerede Bulunur? Antalya Gazipaşa Selinus Plajı'na Nasıl Gidilir? Antalya şehir merkezinden Selinus Plajı..

Gazipaşa Sahillerinde Cankurtaran Göreve Başladı

Gazipaşa Sahillerinde Cankurtaran Göreve Başladı

Gazipaşa Selinus Plajında bulunan Halk Büfede görevlendirilen cankurtaran, 1 Haziran itibarıyla çalışmaya başladı. Haftanın her günü 09.00-19.00 arasında hizmet veren cankurtaran, deniz..

Gazipaşanın En İyi Plajları Yaz Sezonuna Hazır...

Gazipaşanın En İyi Plajları Yaz Sezonuna Hazır...

Gazipaşa Belediyesi, sahillerin daha temiz bir görünüme kavuşması için bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına başladı. elediye ekipleri, sıcakların artmasıyla birlikte sahil temizliği çalışma..

Aysultan Kadınlar Plajı Tepkisi Bitmiyor !!!

Aysultan Kadınlar Plajı Tepkisi Bitmiyor !!!

Gazipaşa’ya yakınlığı ile bilinen ve Gazipaşanın en iyi plajları arasında daha çok ilçe halkının kullandığını söyleyen vatandaşlar, bu duruma tepki göstermişti. Aysultan...

En İyi Gazipaşa Plajlarından “Kızılin Beach”

En İyi Gazipaşa Plajlarından “Kızılin Beach”

Gazipaşa’da en eski plajlardan olan Kızılin Beach” yıllardan beri müdavimlerinin memnuniyeti ile Gazipaşada popüler plajlar arasında En iyi Gazipaşa plajlarından Kızılin plajı...





En İyi Gazipaşa Plajları...
 
En iyi Gazipaşa plajları hangileridir? Gazipaşada hangi plajlara girilir? En iyi Gazipaşa plajlarından Tyana Beach, Bıdı Bıdı Beach, Koru Plajı, Aysultan Kadınlar Plajı, Selinus Plajı, Kızıl İn Plajı, Nanu Beach ve dahası hangisine gitmek isterdiniz?
 
Gazipaşada Tatil....
Gazipaşa’ya tatile geldiğimde hangi plajlara gidebilirim? Gazipaşa’da Hangi plajlarda yemek yiyebilirim? Gazipaşa’da hangi plajlarda spor yapabilirim?
 
En İyi Gazipaşa Plajları...
Antalya Gazipaşada gezilecek yerlerden en iyi kumsal hangisidir? Gazipaşaya en yakın plaj hangisidir? Gazipaşada en temiz plaj hangisidir? Diye bir suru soru gelir tatilcilerin aklına…
 
İşte Gazipaşa haberler olarak Gazipaşa turizmine bir katkı daha sunuyoruz. Gazipaşa’nın en iyi plajları listesi oluşturuyoruz…  
 
Gazipaşada plajlara nasıl giderim? Gazipaşada kumsalda nasıl eğlenirim? Gazipaşada hangi plajlarda eğlence var? Gazipaşa plajlarının merkeze uzaklığı ne kadardır?
 
Siz Daha Gazipaşa’ya tatile gelmeden Gazipaşa hakkında her şeyi öğrenebileceğiniz Gazipaşa turizm ve gastronomi web sitesi Gazipaşa haberler sizi bilgilendirmeye devam ediyor.