loader

Denize Girmek Yasaksa Evde Eski Buzdolabı Var!!!

Buzdolabı eskisini havuza çeviren Hasan Gülcan havalarında sıcak olması sebebiyle çareyi buz dolabını doldurarak serinlemekte buldu. Havuz sefasını yaşayan..

Denize Girmek Yasaksa Evde Eski Buzdolabı Var!!!
GH-Sadi GÜR
 
Alanya’da turizmde çalışan Gazipaşa ‘lı Hasan Gülcan pandemi sürecince deniz ve sahillerin yasak olmasıyla Türktaş da evinin bahçesinde kendince çareyi eskimiş buzdolabında buldu. 
 
Buzdolabı eskisini havuza çeviren Hasan Gülcan havalarında sıcak olması sebebiyle çareyi buz dolabını doldurarak serinlemekte buldu.
 
Güncel olarak Gazipaşa haberlere gelen bir havuz sefası videosunda;
Evde kendi imkânları ile havuz sefasını yaşayan Gazipaşa ‘lı Gülcan bunu ‘da resim ve video çekerek sosyal medya hesabında paylaşırken ilgi odağı oldu.
 
 
Hasan Gülcan korona virüs bizlere bunu yaptı! Deniz yoksa organik buz dolabı var diyerek şu sıkıntılı günlerde birde havaların aşırı ısınması yok artık dedirten cinsten, acaba başımıza daha neler gelecek? Diyerek sitemini dile getirdi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler