loader
Antalya Ve İlçeleri Gündeminde Şehit Yakınları Ve Gaziler Buluştu

Antalya Ve İlçeleri Gündeminde Şehit Yakınları Ve Gaziler Buluştu

Antalya Valisi Ersin Yazıcı iftarda yaptığı konuşmada, "Sizlerle bir arada olmak, benim için büyük bir onurdur, büyük bir şereftir. Allah, gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizi rahmetiyle kuşatsın...

Antalya Ve İlçeleri Gündeminde Şehit Yakınları Ve Gaziler İftarda Buluştu...
 
Alanya’da şehit yakınları ve gaziler için iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine İlçe Kaykakamı Altun ve şehit yakınları ve gaziler katıldı.
 
ŞEHİT aileleri ve gaziler onuruna Antalya Valiliği ev sahipliğinde Alanya'da iftar programı düzenlendi. Alanya’da düzenlenen iftar programına Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Kaymakam Refiki Durdu Yavuz Öğüt ile şehit yakınları ve gaziler de katıldı. 
 
Antalya Valisi Ersin Yazıcı iftarda yaptığı konuşmada, "Sizlerle bir arada olmak, benim için büyük bir onurdur, büyük bir şereftir. Allah, gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizi rahmetiyle kuşatsın. Gazilerimize hayırlı ömürler versin. Çocuklarınızı size, sizi çocuklarınıza bağışlasın" diye konuştu.
 
Bizlere Emanetsiniz
 
Devlet ve millet olarak Şehit Aileleri ve Gazilerin daima yanlarında olduklarını vurgulayan Vali Yazıcı, "Devletimiz, daima yanınızdadır. Antalya Valiliği, her zaman yanınızdadır. Antalya Valisi, her zaman yanınızdadır ve hizmetkarınızdır. 
 
Sizler, bizlere emanetsiniz. Emanete sahip çıkmak ise bizim en asli vazifemiz, devlet olarak, millet olarak boynumuzun borcudur" diye konuştu. Vali Yazıcı'nın konuşmasının ardından Alanya İlçe Müftüsü İhsan İlhan'ın yaptığı dua ve sonrasında akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. 
 
Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı Şehit Aileleri ve Gazilerin bulunduğu masaları tek tek gezerek konuklarıyla ilgilenerek sohbet etti. 
 
İftar programına Vali Yazıcı ve eşi ile birlikte Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, İbradı Kaymakam V. Serhat Bağcı, Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve eşi, Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Murat Sezgin ve eşi, Emniyet Müdürü Vekili Tamer Özakıncı ve eşi, Alanya İlçe Müftüsü İhsan İlhan ile Şehit ve Gazi Aileleri ile Gaziler Katıldı.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler