loader
Nusret BAYAR: 10 Kasım Matem Değil, Mücadele Günüdür!

Nusret BAYAR: 10 Kasım Matem Değil, Mücadele Günüdür!

Aziz Milletimizin Kurtuluş Mücadelesindeki Başkomutanı, Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa...

10 Kasım Matem Değil, Mücadele Günüdür!
Nusret BAYAR
 
Bugün 10 Kasım, Büyük Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. Yıldönümü…
 
Aziz Milletimizin Kurtuluş Mücadelesindeki Başkomutanı, Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurlayışımızın 82. Yılında; sonsuz saygı ve minnetle, büyük hasret ve derin samimiyetle anıyoruz.
 
10 Kasım Matem Değil, Mücadele Günüdür!
82 yıl önce bugün ölümsüzlüğe yolcu ettiğimiz Büyük Atatürk; askeri dehası ve siyasi zekasıyla, onurlu ve kararlı dik duruşuyla, halkçı devlet adamlığıyla ve ileri görüşlülüğüyle; saymakla bitmeyecek büyük devrimlere ve yeniliklere imza atmış, sayısız ülkelerde adına kitaplar yazılıp dersler verilmiş, heykelleri dikilmiş gerçek bir dünya lideridir!
 
Akıl ve bilimi rehber edinen, savaşı yalnızca barışa giden bir araç olarak kullanan, kadınlara, çocuklara ve doğaya verdiği önemle tüm dünyaya örnek olan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal; başta Cumhuriyet olmak üzere ardında bıraktığı nice yıpranmayacak eserleri ve yolumuzu aydınlatan çağdaş fikirleri ile sonsuza dek varlığını sürdürecek olan bir kahramandır!
 
10 Kasım Matem Değil, Mücadele Günüdür!
Bugün ardında bıraktığı en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni, bizleri hep bir adım önde tutan büyük devrimlerini, geleceğe ışık tutan eşsiz fikirlerini örselemeye çalışanların; her seferinde bozguna uğramaları asla tesadüf değildir.
 
O ki; bugünleri öngörerek Cumhuriyet’in ve devrimlerin temellerini sapasağlam atmış, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan her bir vatandaşın geleceğini emniyet altına almıştır!
 
10 Kasım Matem Değil, Mücadele Günüdür!
Bu sebeple asla unutulmamalıdır ki; 10 Kasım günü, bir matem günü değildir!
 
10 Kasım, Sosyal Hukuk Devletine sahip çıkma günüdür!
10 Kasım, yobazlığa ve gericiliğe karşı akıl ve bilimi rehber edinme günüdür!
10 Kasım, Cumhuriyet’in kazanımlarını ve değerlerini koruma ve geleceğe taşıma günüdür!
10 Kasım yalnız bir anma günü değil; Büyük Atatürk’ün devrimleri ışığında birlik, beraberlik ve mücadele günüdür!
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Tavsiye Linklerimiz;
Bu Linkleri Tıklayarak Gazipaşada Siyaset ve Antalya Ve İlçeleri Gündemi Haberlerimizi'de İnceleyebilirsiniz…

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler