loader

Gazipaşa Otelleri

Akdeniz’in incisi Gazipaşa Antalya’nın imara açılmayan bâkir plajları ile sayılı sahillerine ve eşsiz tatil koylarına sahiptir. Antalya Gazipaşa Haberleri olarak belirtmek isterizki; Selinus Sahilinde mevsimi olduğu zaman caretta caretta yumurtalarının olduğu korumalı alanlara da rastlayabilirsiniz. Sahil bu gibi birçok..

Antalya Gazipaşa Otellerinin Özellikleri Nelerdir?

Antalya Gazipaşa Otellerinin Özellikleri Nelerdir?

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi, Türkiye'nin güney sahilinde yer alan küçük ama hızla gelişen bir tatil beldesidir. Gazipaşa otellerinin genel özellikleri şunlar olabilir. Gazipaşa Otellerinin...

Gazipaşa Selinus Sahiline Yapılacak Otel Projesi Nedir?

Gazipaşa Selinus Sahiline Yapılacak Otel Projesi Nedir?

Adil Üstündağ’ın Gazipaşada Gezilecek Yerlerinden Selinus sahiline yapacağını açıkladığı otel projesi kafa karışıklığına neden oldu. Kafa karışıklığının...

Gazipaşa Turizmi 5 Yıldızlı Oteli İle Dünyaca Tanınanacak

Gazipaşa Turizmi 5 Yıldızlı Oteli İle Dünyaca Tanınanacak

Gazipaşa'ya yapılacak 5 yıldızlı otelin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. Denize sıfır konumundaki dev yatırım Gazipaşanın en iyi otellerinden Green Park Otel...

Gazipaşa Özyiğit Otel

Gazipaşa Özyiğit Otel

Gazipaşa Özyiğit Otelin Konum Ve Özellikleri Nelerdir? Gazipaşa turizmini katkı sağlayan Alternatif tatil, Gazipaşada gezilecek yerler 'den en iyi Gazipaşa plajlarından Selinus Plajı’na uzaklığı 3 Km...

Gazipaşa Otelleri Listesi

Gazipaşa Otelleri Listesi

İşte sizlere Gazipaşa pansiyonları ve Gazipaşa apart otellerinin adresleri ve iletişim numaraları listesi. En iyi Gazipaşa Otelleri hangileridir? Gazipaşa Otellerinin telefon numaraları listesini...

Gazipaşa Öğretmenevi...

Gazipaşa Öğretmenevi...

Antalya Gazipaşa Öğretmenevi nerede? Gazipaşa Öğretmenevinin telefon numarası nedir? Gazipaşa Öğretmenevi 'ne nasıl rezervasyon yaptırılır? Gazipaşa turizmine...

Gazipaşa Otellerinden

Gazipaşa Otellerinden "Grand Akca Otel"

Gazipaşa ilçesinde bulunan en iyi Gazipaşa otellerden olan tesisimiz Havalimanına yalnızca 6 km uzaklıktadır. Gazipaşa turizminde Alkol hizmet..

Gazipaşanın  En İyi Otellerinden

Gazipaşanın En İyi Otellerinden "Evon Otel"

En iyi Gazipaşa otellerinden olan Evon Otel Güzel Antalya ’mızın Gazipaşa İlçesinde denize yalnızca 800mt mesafede bulun -maktadır. Gazipaşada tatil..





Gazipaşa Antalya’nın en doğusunda yer alan küçük bir ilçedir. Nüfusu yaklaşık 50.000 olmakla beraber yüz ölçümü 1111 kilometre karedir. Birçok tarihi ve doğal güzellikleriyle ‘’Sessiz Cennet’’ Gazipaşanın tarihi ve özelliklerinde keşfedilmeye hazır bir şekilde ziyaretçilerini bekliyor. Gazipaşa tarihinde sahil kenarlarındaki gizemli mağaralarıyla korsanlara sığınak olmuştur.
 
Akdeniz’in incisi Gazipaşa Antalya’nın imara açılmayan bâkir plajları ile sayılı sahillerine ve eşsiz tatil koylarına sahiptir. Gazipaşa Selinus Sahilinde mevsimi olduğu zaman caretta caretta yumurtalarının olduğu korumalı alanlara da rastlayabilirsiniz. Sahil bu gibi birçok deniz canlısına daha ev sahipliği yapmaktadır.
 
Gazipaşa...
Halen daha tamamlanması beklenen Gazipaşa Yat Limanında da şimdilik çoğunlukla bölge halkının yat ve tekneleri bulunmaktadır. Tam olarak faaliyete geçtiği zaman Gazipaşa ekonomisine büyük katkısı olacağı düşünülmektedir.
 
Yaklaşık 10 kilometrelik Selinus kumsalıyla beraber yaz aylarında şehrin gürültüsünden ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyen tatilciler için mükemmel bir tatil merkezidir.
 
 
Koru Sahilinde bulunun Gazipaşa doğal havuzları da gerek temizliği gerek nostalji ve doğal güzellikleri ile göz kamaştırmaktadır.
 
Bunun gibi, tatilciler tarafından tercih edilen doğal yerler turizm cenneti olan Gazipaşa’mızda sıkça görülmektedir. Gazipaşa’nın sahip olduğu bir başka doğal güzellik ise ilçe merkezine 21 km uzaklıkta bulunan Antalya – Mersin yolu üzerinde Güney köyü Nohut Yeri’nde olan Gazipaşa Delik Deniz ve Gazipaşa Kral Koyu’dur.
 
Gazipaşa...
Gazipaşa Fener Mesire Alanı da piknik yapmak, arkadaşlarla ve aile ile vakit geçirmek için tercih edilen önde gelen yerlerdendir. Gazipaşa seracılık bakımından oldukça gelişmiş bir ilçedir. Bölge halkı çoğunlukla geçimini seracılık ve çiftçilikle sağlamaktadır.
 
 
Antalyada  Gazipaşa'da Gezilecek Yerler Haberlerimizi Bu linki Tıklayarak İnceleyebilirsiniz…