loader

Başkan Muhittin Böcek Ne Zaman Taburcu Olacak?

105 gün sonra ilk görüntüsü ile çok iyi görünen Antalya belediye Başkanı Muhittin BÖCEK taburcu olmaya hazırlanıyor. Başkan Muhittin Böcek'in haberi...

Başkan Muhittin Böcek Ne Zaman Taburcu Olacak?
 
İki ayı yoğun bakımda geçen 3,5 aylık bir tedavi sürecini atlatan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek taburcu olmaya hazırlanıyor. Böcek'in sağlık durumuyla yakından ilgilenen Prof. Özkan, "Kendisi bomba gibi, taburcu etmeye hazırlanıyoruz" dedi.
 
105 gün sonra ilk görüntüsü ile çok iyi görünen Antalya belediye Başkanı Muhittin BÖCEK taburcu olmaya hazırlanıyor...
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre Antalya Ve İlçeleri Gündeminde Başkan Muhittin Böcek'in haberi sevinç yarattı...
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos tarihinde korona virüse yakalanarak hastanede tedavi altına alınmıştı. Yoğun bakımda yaklaşık 3.5 ay tedavi gören Böcek, bu sabah saatlerinde taburcu oldu.
 
Başkan Muhittin Böcek Ne Zaman Taburcu Olacak?
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Başkan Böcek’in hastaneden çıkmadan önce çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Özkan paylaşımında, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’i sabah saatlerinde ziyaret ettim. 
 
Kendisi bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz. Başkanımız sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti ve bir an önce görevinin başına geçmek istediğini söyledi. Her şey dilediği gibi olsun.” ifadelerine yer verdi.
 
Antalya Gazipaşa Güncel haberlerinde 'deyer alan Rektör Özkan'ın Başkan Böcek’i ziyaretinde:
 
Ziyaretinde Böcek’e nasıl hissettiğini sordu. Başkan Böcek ise tedavisinin ardından 100 günü geçtiğini, sağlık çalışanlarına ve kendisine dua edenlere teşekkürlerini sundu. Özkan ve Başkan Böcek’in ziyaret sırasındaki görüntüleri ise sosyal medyada paylaşıldı.
 
 
Gazeteci Barış Yarkadaş da, TV100 canlı yayınında Böcek'in sağlık durumuna ilişkin konuştu. Yarkadaş Böcek'in 1 ay da Almanya'da tedavi göreceğini söyledi ve şöyle devam etti:
 
"Muhittin Böcek'in bugün taburcu edilmesi bekleniyordu. Ancak sanırım çarşamba gününe kalmış. Sağlıkla ilgili bir sorun değil, tedavisinin bundan sonraki aşamasında yatacağı yatakla ilgili bir hazırlık var onun tamamlanması bekleniyormuş. 
 
Antalya'da kalacak ve Muhittin Böcek hastaneden çarşamba günü taburcu edilecek, sonra da 15-20 gün kalacağı mekânda -yerini söylemeyeyim- tedavi olduktan sonra 1 aylık da yurt dışı tedavisi olacak. Deniz Baykal'ın Almanya'da tedavi gördüğü hastanede.
 
Muhittin Böcek gerçekten doktorlarımızın yoğun çabalarıyla bir mucizeyi gerçekleştirdi. Herkes bir mucizeye tanık oluyor. Muhittin Böcek Covid'i yendi fakat 2 farklı enfeksiyondan tedavi oluyordu. Doktorları akıl sağlığı yerindedir diye kurum raporu da verdiler. 
 
Bu demektir ki Muhittin Böcek görevine dönecek. Çok uzun olmayan bir süre içinde de sağlıklı bir insan olarak görevinde olacak. Muhtemelen görevinin başına tam anlamıyla oturacağı tarih ocak ayının sonu olacak."
 
Gazipaşa belediye Başkanımz Sn. Mehmet Ali Yılmaz'in Mesajı;
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’in Akdeniz üniversitesi hastanesinden taburcu edilmesi için hazırlıklara başlanıldı. Başkanımız en kısa sürede Antalya’mızın hizmetinde olmaya devam edecektir.
 
Geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha iletiyor, kendisine ve tüm vatandaşlarımıza sağlıklı mutlu günler diliyorum.
 
Lütfen hep birlikte Sosyal mesafe Maske ve Hijyen kurallarına uymaya devam edelim. 

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler