loader
Yedinci Ev Ve Birileri...

Yedinci Ev Ve Birileri...

Şehrin eğlence mirası KüçükÇiftlik Park, yeni kapalı mekân konseptinde müzikseverleri farklı tarzlarda oluşturduğu konser programıyla ağırlamaya devam ediyor. Sevenlerinin...

Yedinci Ev Ve Birileri Indıe Müzikteki Özgün Tarzlarıyla 3 Aralık’ta Küçükçiftlik Park’ta
 
Kış mevsimine geçişle birlikte kapalı bir mekâna dönüşen KüçükÇiftlik Park’ta 3 Aralık Cuma akşamı, indie müziğin son dönemlerde dikkat çekmeye başlayan grupları Yedinci Ev ve Birileri sahne alacak. URU organizasyonuyla gerçekleşecek konserde sahnenin açılışını, alt-pop ve indie rock tarzının öne çıkan genç topluluğu Birileri gerçekleştirecek. Ardından, dinleyici kitlesi giderek artan Yedinci Ev, KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak. Kapı açılış saati 19.00 olan konserin biletleri Biletix’te!
 
Şehrin eğlence mirası KüçükÇiftlik Park, yeni kapalı mekân konseptinde müzikseverleri farklı tarzlarda oluşturduğu konser programıyla ağırlamaya devam ediyor. Sevenlerinin heyecanla konser vermesini beklediği iki indie rock grubu, Yedinci Ev ve Birileri, 3 Aralık 2021 Cuma akşamı KüçükÇiftlik Park sahnesinde dinleyicileriyle buluşuyor. 
 

Yedinci Ev Ve Birileri Indıe Müzikteki Özgün Tarzlarıyla 3 Aralık’ta Küçükçiftlik Park’ta

Vokalde Birkan Nasuhoğlu, bas gitarda Hazar Aşçı ve davulda Turgay Gülaydın tarafından 2011 yılında kurulan Yedinci Ev, 2013 yılında yayınladıkları “Şimdi” isimli ilk albümlerinden çıkan “Anlat Ona”, “Sevsene Beni” gibi hit şarkılarla dikkatleri üzerine çekti. 2015 yılında yayınladıkları “Kalbim Seni Arıyor” teklisiyle dinleyici kitlesini genişleten grup, “Sarhoşum”, “Bir Kere Gelir” gibi büyük beğeni toplayan şarkıların yer aldığı ikinci albümleri “İçine Düştüm”ü ise 2017’de yayımladı. Yedinci Ev, 2021 yılında dinleyiciyle buluşturduğu “Kuzum”, “Nereye Kadar” ve “Gezegen” şarkılarıyla da büyük beğeni toplamaya ve hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor. 
 
Yedinci Ev Ve Birileri...Söz, müzik ve vokallerde Jan Soykök, gitarda Baturalp Yılmaz, bas gitarda Emre Dereli ve davulda Çağdaş Topal’ın oluşturduğu Birileri; varoluş, mücadele, hayal kırıklıkları ve aşkı içeren şarkı sözleriyle son dönemde indie rock sound’undan biraz daha “pop” bir döneme geçti. “Bir İleri”, “Kusursz” ve “Pür Akustik” adlı üç albümleri bulunan grup 2020’de yayınladığı “Yürü”nün ardından 2021’de yayınladığı “ultrapop” ve “…aynı yer” adlı teklileriyle de dikkat çekiyor.
 
Pandeminin etkilerini müzikle silmeye devam eden KüçükÇiftlik Park, kasım ayı itibarıyla üzeri kapalı bir mekân haline gelerek kış ayları boyunca misafirlerini müzikle buluşturmayı sürdürüyor. KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşen etkinliklerde, her zaman olduğu gibi tüm pandemi önlemleri yine üst düzeyde alınıyor. 6 Eylül 2021’de hayata geçen yönetmelik gereği PCR testi veya aşı kartı ibrazıyla giriş yapılabilen mekânda temassız işlemler sürdürülüyor.
 
URU organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri Biletix’te!
 
Bilgi için: 
instagram.com/kucukciftlikpark
kucukciftlikpark.com
twitter.com/KucukCiftlik
 
KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:
İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.
 
URU HAKKINDA:
2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler