loader
Horeca Sektörü İçin İlham Verici Tasarımlar Zuchex’te

Horeca Sektörü İçin İlham Verici Tasarımlar Zuchex’te

Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek fuarda, ev ve mutfağa dair en yeni tasarımların yanı sıra otel, restoran ve kafelerin ihtiyaç duyduğu mutfak ürünleri, masa üstü sunum ve servis..

Türkiye ekonomisinin en önemli ihracat kalemlerinden birisi olan Turizm sektörü, ihtiyaç duyduğu araç, gereç ve ekipmanları, ZUCHEX 2023’te bulacak!
 
Horeca Sektörü İçin İlham Verici Tasarımlar Zuchex’te...
 
“İlk Gören Sen Ol” mottosuyla 33. kez kapılarını açmaya hazırlanan Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, alanında Türkiye’nin lider üreticilerinin HORECA sektörüne yönelik ilham verici tasarımlarına da ev sahipliği yapacak. 
 
16 – 19 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek fuarda, ev ve mutfağa dair en yeni tasarımların yanı sıra otel, restoran ve kafelerin ihtiyaç duyduğu mutfak ürünleri, masa üstü sunum ve servis ekipmanları ile aksesuar setlerine yönelik kurumsal çözümler de sergilenecek. Zuchex 2023’ü ziyaret edecek sektör profesyonelleri, HORECA ile ilgili yeni koleksiyonları ve fark yaratan tasarımları, onların üreticisi firmaların standlarında yerinde görme ve avantajlı koşullarla doğrudan satın alma fırsatı bulacak. 
 
Tarsus Fuarcılık tarafından T.C. Ticaret Bakanlığı, ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği), İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri), ve KOSGEB destekleriyle bu yıl 33.’sü yapılacak Zuchex’e, yurt içi ve yurt dışından 1.200’ün üzerinde marka katılacak. HORECA sektörüne yönelik ürünler sunan firmaların da yer aldığı fuarda, başta otel genel müdürleri ve satın almacıları olmak üzere tüm sektör profesyonelleri, otel, restaurant, kafe gibi tesislerin ihtiyacı olan ürünleri Zuchex 2023’te uygun maliyetlerle tedarik edebilecek.  
 
Alanında dünyanın en büyük ikinci uluslararası ticaret fuarı olan Zuchex’in Eylül ayındaki 33. buluşmasına HORECA satın almacılarının yanı sıra dünyanın dört bir tarafından 45 bin profesyonelin gelmesi bekleniyor. Tüyap Beylikdüzü’nde toplam 100 bin metrekare alanda gerçekleşecek fuarda katılımcı markalar, “Sofra ve Mutfak Eşyaları, Pişirme Ekipmanları, Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları, Ev Gereçleri, Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları ile Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde ilham verici tasarımlarını ve sezonun en yeni koleksiyonlarını bir arada sergileyecek. 
 
Zuchex 2023’ü fuar takvimlerine almayı planlayan HORECA profesyonelleri, organizasyon hakkında detaylı bilgi almak ve online ziyaretçi kayıtlarını yaptırmak için www.zuchex.com adresini ziyaret edebilirler.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler