loader
İsrail Medyasından Fotoğraflı Algı Operasyonu

İsrail Medyasından Fotoğraflı Algı Operasyonu

Gözaltına alınan Gazzeli kişilerin akrabaları Shaima Ziara ve Mohammed N Ziara sosyal medyadan İsrail’in yalanını ortaya çıkardı, sosyal medya hesapları 'ndan İsrail’in Hamas’lı dedi..

 
İsrail’in yalanını ortaya çıkardılar, neler yaşandığını tek tek anlattılar: “Evin kapısını kırıp…”
 
İsrail ordusunun Gazze’de HAMAS üyelerini yakaladığını, yakalananların ise HAMAS’a dair kritik bilgiler verdiğini İsrail medya kuruluşu N 12 haberleştirdi. İsrailli medya kuruluşu bir de yakalandığını söylediği kişilerin fotoğraf karesini yayınladı. Ancak gerçek bambaşka çıktı. 
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak dünyadan haberlerde kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Gözaltına alınan Gazzeli kişilerin akrabaları Shaima Ziara ve Mohammed N Ziara sosyal medyadan İsrail’in yalanını ortaya çıkardı, sosyal medya hesaplarından İsrail’in HAMAS’lı dediği ve gözaltına aldığı kişilerin sivil olduğunu fotoğraflı belgelerle ortaya koydu. Hatta İsrail medyasının paylaştığı fotoğrafın arka planında neler yaşandığını tek tek anlattı. 
 
İşte gerçekte neler yaşandığına dair ayrıntılar...
 
İsrail Medyasından Fotoğraflı Algı Operasyonu
 
İsrail işgal güçlerinin Gazze'de HAMAS üyelerini yakaladığına dair bir haber N 12 tarafından servis edildi. N 12 haber dilinde "HAMAS teröristleri" ifadesini kullanarak İsrail askerlerinin HAMAS'lıları yakaladığını, yakalananların ise HAMAS'a dair kritik bilgiler verdiğini yazdı. İsrailli medya kuruluşu bir de yakalandığını söylediği kişilerin fotoğraf karelerini yayınladı.
 
İsrail Tankının Yanında Gözleri Bağlı!
 
Yayınlanan fotoğrafta gözleri ve elleri bağlanmış bazı kişiler görülüyor. Gözaltına alındığı ifade edilen kişilerin yanı başında İsrailli askerler ve İsrail tankı bulunuyor. İsrail'in medyayı kullanıp dezenformasyon yaptığını gösteren bu haber ve bu fotoğraf karesinin gerçeği ise bambaşka…
 
İsrail Medyasının Hamas Algısı Elinde Patladı: "Canlı Kalkan…"
 
İstanbul'da yaşayan Mohammed N Ziara İsrail medyasının aksine İsrail ordusu tarafından Gazze'de gözaltına alınan ailesinin İsrail tanklarına canlı kalkan yapıldığını düşündüğünü açıkladı. Gazzeli doktor Ziara, Gazze'de bulunan ailesinin İsrail ordusu tarafından gözaltına alındığını öğrendikten sonra Ziara Instagram hesabından bir de açıklama yaptı. 
 
Ziara, "Dün Gazze'deki evime gerçekleşen saldırıda babam ve kardeşlerim İsrail ordusu tarafından rehin alındı. Silahla dövdüler, tüm eşyalarını aldılar, ellerini bağladılar, gözlerini bağladılar. Bugün sabah İsrail web sitesi medyasında kardeşlerimin tankın yanına canlı kalkan olarak bağlandığını gösteren bir fotoğraf gördük" dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler