loader
Baptist Hastanesi'ne İsrail Tarafından Bir Bombalandı

Baptist Hastanesi'ne İsrail Tarafından Bir Bombalandı

Dünyanın gözleri önünde dünyadan haberlerde de yer aldığı gibi insanlık suçu işleyen İsrail, Filistin'i kan gölüne çevirdi. İsrail ordusunun saldırılarında binlerce Filistinli hayatını kaybetti. Birleşmiş..

 
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, "İsrail ile yan yana, karşılıklı güvenlik garantisi altında, uluslararası kararlar ve iki taraf arasında varılan anlaşmalar doğrultusunda bağımsız bir Filistin devleti kurulmadan, hiçbir çözüm mümkün değildir." dedi. 
 
Antalya gazipaşa haberler olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Ateşkes çağrısında bulunan Guterres, Gazze halkının yaklaşık iki haftadır gıda, su ve ilaç gibi temel ihtiyaçlara erişiminin olmadığını anımsattı.
 
Baptist Hastanesi'ne İsrail Tarafından Bir Bombalandı
Dünyanın gözleri önünde dünyadan haberlerde de yer aldığı gibi insanlık suçu işleyen İsrail, Filistin'i kan gölüne çevirdi. İsrail ordusunun saldırılarında binlerce Filistinli hayatını kaybetti.
 
Son olarak Gazze'de Baptist Hastanesi'ne (El-Ehli Arab Hastanesi) İsrail tarafından bir bomba atıldı. Korkunç saldırıda çoğu çocuk, kadın ve yaşlılardan oluşan Türkiyede Siyasi Gündemi de etkileyen 500 Filistinli öldü.
 
13 gündür insanlığı rafa kaldıran ve ayrım gözetmeksizin sivil katleden İsrail ordusu mülteci kampı, hastane, cami dahil sivillerin sığınabileceği her noktayı bombalamayı sürdürüyor.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler