loader
İsrail

İsrail "Hamile" Bir Kadını İki Çocuğuyla Öldürdü!!!

Saldırıdan önce herhangi bir uyarı yapılmadığını aktaran Lahvani, Türkiyede Siyasi Gündemide etkileyen Gazze'nin kuzeyinden günler önce kaçarak güneydeki Refah'a gelen Filistinli anne..

 
Gazze'de İnsanlık Dramı! İsrail Hamile Bir Kadını İki Çocuğuyla Öldürdü...
 
İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılardan bölgenin güneyine giderek kurtulmak isteyen hamile anne ve iki kızı, ölüme Refah kentinde yakalandı.
 
Antalya gazipaşa haberler olarak kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre, Görgü tanığı Nihad el-Lahvani AA'ya yaptığı açıklamada, saldırıda ölen Ureyc el-Benna ve 10 yaşlarındaki iki kız çocuğunun toprağa verildiğini söyledi.
 
Saldırıdan önce herhangi bir uyarı yapılmadığını aktaran Lahvani, Türkiyede Siyasi Gündemide etkileyen Gazze'nin kuzeyinden günler önce kaçarak güneydeki Refah'a gelen Filistinli anne ve çocuklarının İsrail'in saldırılarına burada yakalandığını aktardı.
 
Ailenin Refah'ın Gazze'nin kuzeyinden daha güvenli olduğunu düşündüğünü kaydeden Lahvani, "Bu insanların güvenli bir evde olması gerekiyordu. Evleri neden bombalandı? Kimse için tehlike oluşturmuyorlardı ama bombalama sırasında uyuyorlardı ve bu herkesin son uykusu oldu." dedi.
 
Lahvani, sözlerine şöyle devam etti:
 
"Bu (anne karnındaki) çocuğun suçu ne? O ve Gazze'deki gece gündüz bu kadar iğrenç ve korkunç bir şekilde öldürülen tüm çocuklar İsrail'e ne yaptı?"
 
Lahvani, Refah bölgesine düzenlenen saldırıda dünyadan haberlerde yer alan bilgilere göre, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini ve onlarca evin yıkıldığını anlattı.
 
İsrail-Filistin Çatışması
 
Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı saldırı başlatmıştı.
 
Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken Filistinli silahlı gruplar Gazze-İsrail sınırındaki Beyt Hanun-Erez Sınır Kapısı'na baskın düzenleyerek burayı ele geçirmişti.
 
Silahlı gruplar daha sonra buradan İsrail içindeki yerleşim yerlerine girmiş, İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlatmıştı.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler