loader
Gündes: Sizlere Minnettarız

Gündes: Sizlere Minnettarız

Bir insanın hayatına dokunun, bir çocuğumuzun sevinci de siz olun' çağrısıyla düzenlediğimiz fitre bağış kampanyamızın sonucunu sizlerle paylaşmakla bahtiyarız. Gazipaşa 'mızın Altın çocuklarını sahiplen mek, onların eğitimlerini des

Gündes: Sizlere Minnettarız
 
GAZİPAŞALI Üniversitelileri Destekleme Derneği (GÜNDES) Başkanı Yusuf Kileci, kendilerine destek olanlara teşekkür etti. GÜNDES Başkanı Kileci, bu yıl altın çocuklara aylık 800 lira bur vereceklerini söyledi.  GÜNDES Başkanı Kileci şunları söyledi, “Saygıdeğer GÜNDES ailemiz, bir gül istedik, bir gülistan bağışladınız; sizlere minnettarız. İyiliklerinizin, hayırlarınızın hayırlarını göresiniz. Şimdi iyilik zamanı. 
 
Bir insanın hayatına dokunun, bir çocuğumuzun sevinci de siz olun' çağrısıyla düzenlediğimiz fitre bağış kampanyamızın sonucunu sizlerle paylaşmakla bahtiyarız. Gazipaşa'mızın Altın çocuklarını sahiplenmek, onların eğitimlerini destekleyerek kurda kuşa yem olmalarını önlemek isteyen 62 iyiliksever- hayırseverimizin çağrımıza katılımıyla toplam 42 bin 967 lira 14 kuruş tutarında bir kaynak üretilmiştir. 
 
Bu yıl altın çocuklarımızın aylık burslarını 800 lira yapacağız. Böylelikle bağışlarınız 7 yeni altın çocuğumuza daha yaşama sevinci verecektir. GÜNDES ailesine sözümüz var: Bağışlarınızın bir kuruşunu bile harcamadan, tamamını altın çocuklarımıza burs olarak vereceğiz. 
 
Bildiğiniz gibi, GÜNDES, bütün işlemlerinde bankacılık sistemini kullanmaktadır. Bu yıl için hedefimiz, uygun nitelikte yeterli sayıda öğrencimizin çıkması halinde 7 yeni altın çocuğumuzu daha seçmek ve desteklediğimiz öğrenci sayısını 20 yapmaktır. 
 
Kat edilecek yolumuz uzun, yapılacak işimiz çok ve bunu sizlerin gönülden katılımlarınızla, iyiliklerde buluşarak birlikte başaracağız. Çocuklarımızı sahiplenebilmek için gösterdiğiniz harika dayanışmadan ötürü bir kere daha teşekkürler eder, bir başka kampanyamızda, yeni iyiliklerle yeniden buluşmak üzere selamlar, saygılar, sağlıklı, aydınlık ve güzel günler dileriz. GÜNDES bağımsız, kucaklayıcı ve şeffaf olmaya devam edecek” diye konuştu.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler