loader
Asarcık İlkokulunda Miniklerin Okumaya Başlama Sevinci

Asarcık İlkokulunda Miniklerin Okumaya Başlama Sevinci

Asarcık İlkokulu 1/A sınıfı öğrencilerinin, Okuma Bayramı şölen havasında gerçekleşti. Öğrenciler pasta keserek kutlama yaptı. KAHYALAR Asarcık İlkokulu 1/A sınıfı öğrencilerinin, Okuma..

Asarcık İlkokulu 1/A sınıfı öğrencilerinin, Okuma Bayramı şölen havasında gerçekleşti. Öğrenciler hep birlikte pasta keserek okuma-yazma öğrenmenin mutluluğunu paylaştılar.
 
Asarcık İlkokulu 1/A sınıfı öğrencilerinin, Okuma Bayramı şölen havasında gerçekleşti.  Öğrenciler pasta keserek kutlama yaptı
 
KAHYALAR Asarcık İlkokulu 1/A sınıfı öğrencilerinin, Okuma Bayramı şölen havasında gerçekleşti. Minik öğrenciler, okuma bayramında sergiledikleri performanslar ile anne-babalara ve öğretmenlerine gurur dolu anlar yaşattılar. 
 
2021-2022 eğitim-öğretim yılı itibariyle birinci sınıfa başlayan minik öğrenciler,  dönem başından buyana okuma yazma öğrenmek için ter döktüler.  Okuma ve yazma öğrenen birinci sınıf öğrencileri, okuma yazma öğrenmenin sevincini hep birlikte yaşadılar. 
 
Asarcık İlkokulunda Miniklerin Okuma Sevinci
Kahyalar Asarcık İlkokulu 1/A sınıfı öğrencileri için Okuma Bayramı yapıldı. 1/A sınıfı öğrencileri düzenlenen Okuma Bayramı’nda ortaya koydukları performans ile ailelerinin ve öğretmenlerinin gururu oldular. Kahyalar Asarcık İlkokulu 1/A sınıfında düzenlenen etkinliler, öğrenciler, öğretmenler ve anne-babalar katıldı. 
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler, masallar okundu. Daha sonra öğrenciler hep birlikte pasta keserek okuma-yazma öğrenmenin mutluluğunu paylaştılar. 
 
Kahyalar Asarcık İlkokulu’ndan yapılan açıklamada, “1/A sınıfı öğrencilerimiz, okumanın haklı gururunu ve sevincini Okuma Bayramı düzenleyerek yaşadılar. Emeği geçen öğretmenlerimize, desteklerini hiç bir zaman eksik etmeyen velilerimize çok teşekkür ederiz” denildi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler