loader
Gazipaşa Spor Salonu Açıldı

Gazipaşa Spor Salonu Açıldı

Gazi Mahallesi’ndeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine yapılan kapalı spor salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Dün saat 13.30’da gerçekleşen açılış programına İlçe Kaymakamı Orhan Altun..

Gazipaşa Spor Salonu Açıldı
 
Kapalı spor salonunun açılış kurdelesini hep birlikte kestiler. Açılışa katılanlar spor salonunda voleybol maçı yaptı.
 
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine yapılan kapalı spor salonunun açılışı yapıldı.
 
GAZİPAŞA Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine yapılan kapalı spor salonunun açılışı yapıldı. 
 
Gazi Mahallesi’ndeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine yapılan kapalı spor salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı. 
 
Dün saat 13.30’da gerçekleşen açılış programına İlçe Kaymakamı Orhan Altun, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan ve davetliler katıldı. 
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Kaymakam Orhan Altun tarafından açılış konuşması yapıldı. Kapalı Spor Salonu’nda 96 koltuk, 2 soyunma odası, 1 engelli tuvaleti, 1 antrenör soyunma odası,  1 idari ofis, bay bayan ve engelli tuvaleti, basketbol ve voleybol sahası yer alıyor. 
 
Kapalı spor salonunun açılış kurdelesi kesildikten sonra Kaymakam Altun, Belediye Başkanı Yılmaz ve beraberindekiler basketbol ve voleybol oynadı. Kaymakam Altun, salonun yapımı konusunda emeği geçen herkese teşekkür etti.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler