loader
Gazipaşa’da Düzenlenen Satranç Turnuvası Sona Erdi

Gazipaşa’da Düzenlenen Satranç Turnuvası Sona Erdi

Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda 16-17 Nisan tarihlerde düzenlenen turnuvaya çok sayıda öğrenci katıldı. 5 farklı kategoride yapılan turnuvada dereceye giren..

Gazipaşa’da Düzenlenen Satranç Turnuvası Sona Erdi
 
GAZİPAŞA’DA 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıldönümü dolayısıyla satranç turnuvası düzenlendi. Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği öncülüğünde düzenlenen satranç turnuvası sona erdi. 2 gün süren ve büyük heyecana sahne olan satranç turnuvasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. 
 
Turnuva sonunda yapılan ödül törenine Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Ateş katıldı. 
 
Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda 16-17 Nisan tarihlerde düzenlenen turnuvaya çok sayıda öğrenci katıldı. 5 farklı kategoride yapılan turnuvada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Başarılı öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Yılmaz hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Belediye Başkanı Yılmaz, turnuvaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimiz kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlediğimiz satranç turnuvamızı tamamladık. 5 farklı kategoride düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, yarışmaya katılan bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler