loader
Model Uçak Yapıyorlar

Model Uçak Yapıyorlar

THK Gazipaşa Şubesi tarafından Sivil Havacılık öğrencilerine yönelik düzenlenen Model Uçak Eğitimleri 2016 yılında başlamış, dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü nedeniyle iki yıl ara verilmişti. Bu yıl tekrar başlayan Model Uçak..

Türk Hava Kurumu,  Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim gören öğrenciler için model uçak kursu açtı
 
TÜRK Hava Kurumu Gazipaşa Şubesi tarafından Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu Sivil Havacılık ve Uzay Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlenen Model Uçak Eğitimi bu yıl da devam ediyor. THK Gazipaşa Şubesi'nin çalışmalarıyla gerçekleştirilen eğitimlere katılım sağlayan öğrenciler, Kredi Yurtlar Kurumu Gazipaşa yerleşkesinde aldıkları kurs sonunda sertifikalarını almaya hak kazanıyor.
 
KURSİYERLER 32 SAAT EĞİTİM ALIYOR
 
THK Gazipaşa Şubesi tarafından Sivil Havacılık öğrencilerine yönelik düzenlenen Model Uçak Eğitimleri 2016 yılında başlamış, dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü nedeniyle iki yıl ara verilmişti. Bu yıl tekrar başlayan Model Uçak Eğitim ile öğrencilerin sivil havacılığa olan ilgilerinin ve bilgilerinin arttırılması hedefleniyor. 
 
Model Uçak Yapıyorlar
32 saat sürecek olan program sonunda öğrencilere Türk Hava Kurumu, Halk Eğİtim ve Uluslararası Havacılık Federasyonu(FAI) yönetmeliklerine uygun sertifika veriliyor. Kurs sonunda Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirilen ve eğitimlerde yapımı tamamlanan model uçakların da görücüye çıktığı bir sertifika töreni düzenlenecek. 
 
THK Gazipaşa Şubesi Başkanı Nevzat Mavi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Model Uçak Kurslarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Kurslar kapsamında eğitimlerini tamamlayan öğrencimize sertifikalarını teslim ediyoruz. Sivil havacılığa ilgisi olan ve kurslarımıza katılmak isteyen tüm öğrencilerimiz THK şubemize bizzat başvurabilirler” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler