loader
Almanya'da Siha Projesi Hayal Kırıklığı İle Sonuçlandı

Almanya'da Siha Projesi Hayal Kırıklığı İle Sonuçlandı

Türkiye’de yerli ve milli sanayimizi şaha kaldıran İHA’larımız, Batılı ülkeler tarafından taklit edilmeye çalışılsa da Almanya, çöken İHA projesi ile 800 milyon euro batırdı. Yerli ve milli sanayimizi..

Almanya'da Siha Projesi Hayal Kırıklığı İle Sonuçlandı
 
Türkiye’de yerli ve milli sanayimizi şaha kaldıran İHA’larımız, Batılı ülkeler tarafından taklit edilmeye çalışılsa da Almanya, çöken İHA projesi ile 800 milyon euro batırdı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşvikiyle üretilen milli gururumuz yerli İHA, sahada gösterdiği başarı ile tüm dünya ülkeleri tarafından taklit edilmeye çalışılıyor.
 
Almanya 800 milyon euro batırmıştı
 
Almanya'da Siha Projesi Hayal Kırıklığı İle Sonuçlandı
Yerli ve milli sanayimizi şahlandıran İHA çalışmalarımız son olarak Almanya tarafından çalınmaya çalışılmış, Almanya çöken projesinde 800 milyon euro batırmıştı.
 
Şimdi de İsrail ve Hindistan
 
İsrail ile Hindistan da ortak İHA yapma kararı alarak anlaşmaya ulaştı. İki ülke arasındaki anlaşmaya göre; Hint ve İsrailli yetkililer ortak bir çalışma yaparak İHA ve SİHA üretimine başlamayı hayal ederken, akıbetlerinin İHA projemizi çalmaya çalışan Almanya gibi olacağı düşünülüyor.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler