loader
Yunanistan Basını: Türkiye İle Yarışırsak İflas Ederiz...

Yunanistan Basını: Türkiye İle Yarışırsak İflas Ederiz...

Türkiye gündeminde yunan basını konuşuluyor... Türkiye Uçak Gemisi Yaptı, Bizde Nükleer Silah Mı Sipariş Edelim? Yunan gazeteci George Karelya, "Yunanistan-Fransa, İspanya-Türkiye: Silah..

Yunanistan Basını: Türkiye İle Yarışırsak İflas Ederiz...
 
Türkiye gündeminde yunan basını konuşuluyor... Türkiye Uçak Gemisi Yaptı, Bizde Nükleer Silah Mı Sipariş Edelim?
 
Antalya gazipaşa haberler olarak Türkiyede siyaset gündeminde... Türkiye’nin yaptığı gemi anlaşması Yunan medyasında: Bu gidişle iflas edeceğiz
 
Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı İspanya ile yapılan gemi anlaşması ülkede büyük yankı uyandırdı. Yunan basınında söz konusu anlaşmayı köşesine taşıyan bir yazar, “Bu silah rekabetine devam edersek ülke iflas edecek. Türkiye, uçak gemisi satın aldı. Karşılık olarak ne yapalım? Nükleer silah mı sipariş edeceğiz?” sözlerine yer verdi.
 
Yunanistan Basını: Türkiye İle Yarışırsak İflas Ederiz...
Türkiye'nin dünyadan haberlerde İspanya'da ile yaptığı gemi anlaşması Yunanistan'da endişeyle karşılandı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, "İspanya ile birlikte uçak gemisini yaptık ve şu anda denize indirmiş vaziyetteyiz. Bunun çok daha büyüğünü yine İspanya ile birlikte yapalım istiyoruz" sözlerine yer vermişti.
 
"İflas Edeceğiz"
 
News24/7 sitesi yazarı Yunan gazeteci George Karelya, "Yunanistan-Fransa, İspanya-Türkiye: Silah Rekabeti İflasa Yol Açıyor" başlıklı bir haber yayımladı. Yazıda korkularını açıkça dile getiren Karelya, "Fransa ile yaptığımız savaş uçakları anlaşmasına karşı Türkiye savaş uçağı yaparak cevap verdi. Yunanistan ile Türkiye arasında yaşanan bu silahlanma yarışı ekonomimizi iflasa sürükleyecek" sözlerine yer verdi.
 
Yunanistan Basını: Türkiye İle Yarışırsak İflas Ederiz...
Türkiye'nin Hamleleri Fark Edilmedi...
 
Fransa ile yapılan dev anlaşmanın sevincine boğulup Türkiye'nin hamlelerini göremediklerini söyleyen yazar, "Türkiye'yi uyuyor sandık, ancak yanılmışız. Bu anlaşmaya karşılık vereceğimizi söyleyenler dinlenmedi" sözlerine yer verildi.
 
"Nükleer Silah Mı Sipariş Edelim?"
 
Yazının devamında Türkiye'nin çok sert bir tepki gösterdiğini belirten Karelya, "Bu silahlanma yarışı nereye varacak? Biz uçak ve fırkateyn aldık, Türkiye ise uçak gemisi yapıyor. Türkiye Avrupa'ya silah satmaya istekli. Bundan sonra ne gelecek? Nükleer silah mı sipariş edelim?" dedi.
 
Yunanistan Basını: Türkiye İle Yarışırsak İflas Ederiz...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler