loader
Melis Sekmen Doğum Gününde Milletvekili Seçildi

Melis Sekmen Doğum Gününde Milletvekili Seçildi

Melis'in seçim bölgesi Mannheim 'da Yeşiller'in oy oranı bir önceki seçime oranla iki kat artarak yüzde 23'e çıktı. Melis, iki sevinci aynı anda kutladı. Parti listesinde...

Melis Sekmen Doğum Gününde Milletvekili SeçildiMelis Sekmen Doğum Gününde Milletvekili Seçildi...
Fatih YILMAZ
 
Yeşiller Partisi'nin Mannheim bölgesinden milletvekili adayı olan Melis Sekmen (28), doğum gününde Federal Meclis'e girmeyi başardı. 
 
Melis, iki sevinci aynı anda kutladı. Parti listesinde 16.sıradan aday olan Sekmen, 4 adayın direkt oylarla seçilmesiyle 12.sırasından meclise girmiş oldu. 
 
Melis'in seçim bölgesi Mannheim'da Yeşiller'in oy oranı bir önceki seçime oranla iki kat artarak yüzde 23'e çıktı. 
'
SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM'
 
Melis Sekmen Doğum Gününde Milletvekili Seçildi
İki dönemdir Yeşiller Partisi'nin Mannheim Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanlığını yürüten Sekmen, Federal Meclis'te yapacakları konusunda da şunları söyledi: "Gençlerimizin eğitim konusu çok önemli, bu konuya ağırlık vereceğim. 
 
Ayrıca göçmen kökenliler için birçok projemiz var örneğin yerel seçimlerde oy kullanabilmeleri gibi. 
 
Çifte vatandaşlık partimizin programında mevcut, ben de bunu savunuyorum. Seçildiğim için çok memnunum, oy veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bana verdikleri oylar, partime verilen oylardan daha yüksek, bu güvenlerinden dolayı ayrıca minnettarım. İşimi en iyi şekilde yapacağım" diye konuştu.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler