loader
Uzman Çavuş Murat Ekici Kalbine Yenik Düştü...

Uzman Çavuş Murat Ekici Kalbine Yenik Düştü...

Antalya Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’nda uzun yıllar görev yapan Uzman Çavuş Murat Ekici, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde görev yaptığı karakolda kalp..

Uzman Çavuş Murat Ekici Kalbine Yenik Düştü...
 
Antalya Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’nda uzun yıllar görev yapan Uzman Çavuş Murat Ekici, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde görev yaptığı karakolda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre;
 
Beytüşşebap İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Murat Ekici, dün görev başındayken rahatsızlandı. Acı haber Antalya ve ilçeleri gündeminde de üzüntü yarattı...
 
Ambulansla Beytüşşebap Devlet Hastanesi'ne götürülen Ekici, burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen 2 çocuk babası 24 yıllık Uzman Çavuş Ekici'nin cenazesi bugün memleketi Adıyaman'a getirildi. Ekici için Yenigüven köyünde cenaze töreni düzenlendi. 
 
Uzman Çavuş Murat Ekici Kalbine Yenik Düştü...
 
Törene, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Camiye getirilen Ekici'nin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan kızları İlknur (10) ve Yağmur Ekici (12), babalarını son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurladı.
 
Ekici'nin cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler