loader
BM ve ABD

BM ve ABD "LGBTİ" Vandallığına Niye Sahip Çıkıyor?

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki LGBTİ vandallığına sahip çıkan BM ve ABD'ye tepki gösterdi. Candan aziz bildiğimiz bu...

BM ve ABD "LGBTİ" Vandallığına Niye Sahip Çıkıyor? 
 
Dünya HaberleriABD ve BM'den skandal Türkiye açıklaması! LGBT'lileri savunup provokatörleri serbest bırakın çağrısı yaptılar.
 
ABD ve BM'den Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan olaylara ilişkin skandal son dakika açıklamaları geldi. ABD'de yaşanan 6 Ocak kanlı Kongre baskınında göstericilerin insan hakları ve demokratik haklarını hiçe sayan ABD, cinsel azınlıklara karşı Türkiye'nin söylemini kınadı. 
 
Bunun yanında Fransa'daki olaylar karşısında üç maymunu oynayan BM, Türkiye'deki olaylarda polise taş atıp saldıran bazı provokatörlerin serbest bırakılmasını istedi.
 
İletişim Başkanı Altun'dan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki LGBTİ vandallığına sahip çıkan BM ve ABD'ye net mesaj...
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre İletişim Başkanı Fahrettin Altun:
 
Boğaziçi Üniversitesi'ndeki LGBTİ vandallığına ve ona sahip çıkan ABD ve BM'ye tepki göndermede bulundu. Altun, ''Akif’in “kaç donanmayla sarılmış ufacık bir karaya” mısrası ile resmettiği emperyalist saldırıları her fırsatta yeniden denediler. Her seferinde bu aziz milletin iman dolu göğsünde paramparça oldular. 
 
En son 15 Temmuz’da hüsrana uğradılar.'' ifadelerini kullandı.
 
BM ve ABD "LGBTİ" Vandallığına Niye Sahip Çıkıyor?
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki LGBTİ vandallığına sahip çıkan BM ve ABD'ye tepki gösterdi.
 
İletişim Başkanı Fahrettin Altun şu ifadeleri kullandı:
 
Candan aziz bildiğimiz bu topraklar şehit kanlarıyla sulanmıştır. Biricik oğullarını askere kına yakarak uğurlayan anaların duasıyla, evlatlarına ya şehit ya gazi ol diyen babaların vakur duruşuyla, binlerce yıldır diri olan bir heyecanla Anadolu'dayız. 
 
Orta Asya'dan kalkan toz bulutunun dört nala taşıdığı ülkü biziz. Ağlayan coğrafyalara ufuklardan el uzatan, elinde sancağıyla sefere memur olan biziz. Karanlığa gömülmüş o kudretli tarihin davasını sürdürecek ve yüceltecek olan biziz. Biz bu toprakların gerçek sahibiyiz. 
 
Akif'in "kaç donanmayla sarılmış ufacık bir karaya" mısrası ile resmettiği emperyalist saldırıları her fırsatta yeniden denediler. Her seferinde bu aziz milletin iman dolu göğsünde paramparça oldular. En son 15 Temmuz'da hüsrana uğradılar.
 
BM ve ABD "LGBTİ" Vandallığına Niye Sahip Çıkıyor?
15 Temmuz'da yalnızca satılmış hainleri defetmedik. Ezik batıcılığı ve müstemleke zihniyetin vesayet odaklarını da bertaraf ettik. Mücadelemiz bugün de aynı kararlılıkla devam ediyor. Hiç kimse bu satılık zihniyetin gülünç cüretkârlığından medet ummasın. O günler geride kaldı.
 
"Bm'den Skandal Açıklama"
 
Fransa'daki polis şiddetini ve onlarca insanın gözaltına alınmasını görmezden gelen Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiserliği, Boğaziçi protestolarında gözaltına alınan eylemcilerin serbest bırakılmasını isteyerek bir skandala imza attı.
 
Boyut atlayan eylemlere destekten geri durmayan BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği, Twitter üzerinden gözaltına alınan kişilere ilişkin paylaşımda bulundu.
 
BM ve ABD "LGBTİ" Vandallığına Niye Sahip Çıkıyor?
"Cinsel Azınlıklara Karşı Nefret Söylemi"
 
Ülkesinde bütün göstericilerin ve eski Başkan Trump'ın demokratik haklarını engelleyen ABD'den skandal bir açıklama yapıldı.,
 
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price "Öğrencilerin ve göstericilerin gözaltına alınmasından endişe duyuyoruz" diyen Price, "Cinsel azınlıklara karşı nefret söylemini şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler