loader
Eba'ya Erişim Gazipaşa Öğrencilere Tablet Verildi

Eba'ya Erişim Gazipaşa Öğrencilere Tablet Verildi

Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre Okul Ve Eğitim Haberlerindeki güncel gelişmeye öğrenciler sevindi. Büyükşehir Belediyesi...

Eba'ya Erişim Gazipaşada Öğrencilere Tablet Verildi...
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik ve Gazipaşa'da ihtiyaç sahibi öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı'nın EBA sistemine erişimlerini sağlamak için tablet yardımında bulundu.
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre Okul Ve Eğitim Haberlerindeki güncel gelişmeye öğrenciler sevindi.
 
Büyükşehir Belediyesi, Antalya genelinde sosyal ve ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan ve desteklenmesi gereken yardıma muhtaç çocuk, genç, kadın, yaşlı ve engellilere yönelik sosyal projeleri ile yüzleri güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 salgını nedeniyle evinde eğitim gören ancak maddi yetersizlikten dolaya bilgisayar ve tableti olmayan öğrencilere yönelik tablet yardımına Antalya merkezi ve ilçelerde devam ediyor. 
 
Eba'ya Erişim Gazipaşada Öğrencilere Tablet Verildi...
Gazipaşada Gazipaşada Resmi Dairelerden Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Gazipaşa ve Serik'te ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına tablet yardımında bulunarak, eğitimlerine destek oldu. Sosyal hizmet uzmanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in selam ve başarı dilekleri iletilerek öğrencilere tabletlerini teslim etti. Tablete kavuşan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler