loader
Alanya’da Koronavirüs Vaka Sayıları Doğrumu?

Alanya’da Koronavirüs Vaka Sayıları Doğrumu?

Pandemi surecinin başından bu yana Alanya’da kanser hastası 60 yaşındaki Kadının korona virüs ‘den dolayı ölümü gerçekleşti. Gazipaşahaberler olarak edindiğimiz...

Alanya’da Koronavirüs Vaka Sayıları Doğrumu?
 
Komşu Alanya’da koronavirüs vakaları artıyormu?
Turizm sezonunda yabancı misafirlerin de artması sebebi ile Alanya da koronavirüs vakaları artmaya başladı. Denetimlerin yetersizliğinden  dolayı artan vaka sayıları son günlerde hastane raporlarında da ciddi boyuta ulaştı…
 
Antalya Gazipaşahaberler Olarak Edindiğimiz Bilgiye Göre;
Pandemi sürecinin başından bu yana Alanya’da kanser hastası 60 yaşındaki Kadının korona virüs ‘den dolayı ölümü gerçekleşti.
 
Alanya’da Koronavirüs Vaka Sayıları Dogrumu?
Antalya Gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre Halen devam etmekte olan 2 vaka olduğu ve 17 vakanın ise hastanelerde tedavi gördüğü başta "Alanya basını" olmak üzere İlgili basın kaynaklarına sızdı.
 
Haber Antalya Ve İlçeleri Gündeminde Şok Etkisi Yarattı;
Korkutan raporlarda son zamanlardaki yetkililerce evde takip koronavirüs vakalarının sayısının 30’un üzerinde olduğu iddia ediliyor. Haber kaynağımızın iddialarına göre evde takip edilen vakalardan 3’ünün yurt dışı çıkış kontrollerinde testlerinin pozitif çıktığı belirtildi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler