loader
Büyükşehir'den Gazipaşa'da 400 Aileye Gıda Kolisi Desteği

Büyükşehir'den Gazipaşa'da 400 Aileye Gıda Kolisi Desteği

Gazipaşa haberler 'de Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, sosyal destek talepleri değerlendirilen ve uygun bulunan ihtiyaç sahibi...

Büyükşehir'den Gazipaşa'da 400 Aileye Gıda Kolisi Desteği...
 
Koronavirüs salgını sonrasında işlerini kaybeden ve ihtiyaç sahibi vatandaşların mağdur olmaması için özveriyle çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’da ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ulaştırmaya devam ediyor. 
 
Gazipaşa haberler olarak yaptıgımız araştırmada;
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, sosyal destek talepleri değerlendirilen ve uygun bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolilerini teslim ediyor. Gazipaşa’nın 53 mahallesinde bugüne kadar 400 koli gıda yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. 
 
Büyükşehir'den Gazipaşa'da 400 Aileye Gıda Kolisi Desteği
İhtiyaç sahibi vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği destek ve gösterdiği ilgi için Başkan Muhittin Böcek'e teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu zor süreçte hemşerilerimizin yanında olmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz. 
 
Hiçbir hemşerimizi, aç ve açıkta bırakmamak için yoğun bir gayret içindeyiz. Gıda kolilerimizi de titizlikle sahiplerine ulaştırıyoruz" dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler