loader
Gazipaşa’nın Zeka Küpleri...

Gazipaşa’nın Zeka Küpleri...

Akıl ve Zeka Oyunları Federas -yonu işbirliğinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunlarıı Turnuvası ’nın Antalya İl Finali gerçekleşti. Ülke genelinde yapılan Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasının...

Gazipaşa’nın Zeka Küpleri...
 
GAZİPAŞALI öğrenciler, Antalya’da düzenlenen Akıl Oyunları ve Zeka Oyunları İl Finali’ne damga vurdu. Gazipaşalı öğrenciler mangala ve pentago oyunlarında il birinciliği elde etti. 
 
Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunlarıı Turnuvası’nın Antalya İl Finali gerçekleşti. Ülke genelinde yapılan Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasının Antalya finalinde 128 öğrenci birbiriyle yarıştı. Öğrenciler, ilkokul kategorisinde Mangala, Equilibrio, Pentago ve Q-Bitz olmak üzere 4 oyun; 
 
Ortaokul kategorisinde Reversi, Mangala, Pentago, Kulami olmak üzere 4 oyunda rekabet etti.
 
Antalya Doğa Okulları’nda gerçekleşen turnuvaya Gazipaşa damgasını vurdu. 2 farklı oyunda il birincisi Gazipaşa’dan oldu. Finaller sonunda düzenlenen ödül törenine, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yüksel Arslan’ın yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 
 
Dereceye giren öğrenciler 7,8 ve 9 Nisan 2020 tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.
 
İşte Gazipaşa’nın Şampiyonları
 
Mehmet Ediz Akyol-İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu-Pentago İl Birincisi
Berin Kayra Karabulut- Avukat Kemal Akça Ortaokulu- Mangala İl Birincisi
Furkan Aslan- Cumhuriyet Ortaokulıu- Kulami il 4’üncüsü
Selçuk Aşkar- Fadime Tuncer İlkokulu- Equilibrio il 4’üncüsü
Belinay Oğuz- Avukat Kemal Akça İlkokulu- Qbitz il 4’üncüsü


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler