loader
Kılıçdaroğlu; İttifak Kabul Ederse Cumhurbaşkanı Adayı Olurum

Kılıçdaroğlu; İttifak Kabul Ederse Cumhurbaşkanı Adayı Olurum

İttifak liderleri bu konu hakkında hiç konuşmadık. Eğer ki ittifak kabul ederse Cumhurbaşkanı adayı olmaktan gurur duyarım. Bir araya gelip oturup karar vermemiz lazım" dedi. Meral Akşener..

Kemal Kılıçdaroğlu; "İttifak Kabul Ederse Cumhurbaşkanı Adayı Olurum"
 
"2023 yılında Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?" sorusuna yanıt aranırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, “İttifak kabul ederse Cumhurbaşkanı adayı olmamda bir sorun yok. 
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak Türkiye Gündeminde ahaber kaynağından öğrenmiş olduğumuz bilgiler göre açıklamalar Türkiyede Siyasi Gündemine bomba gibi düştü... 
 
İttifak liderleri bu konu hakkında hiç konuşmadık. Eğer ki ittifak kabul ederse Cumhurbaşkanı adayı olmaktan gurur duyarım. Bir araya gelip oturup karar vermemiz lazım" dedi. 
 
Meral Akşener’e de göz kırpan Kılıçdaroğlu, “İttifakın kendi içindeki özel görüşmeleri kamuoyu ile paylaşmak kolay değil. Akşener, Başbakanlığa yakışır.” açıklamasını yaptı.
 
Canlı yayınlanan bir televizyon programına konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Kemal Kılıçdaroğlu; "İttifak Kabul Ederse Aday Olurum"
 
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olmaya yeşil ışık yakan Kılıçdaroğlu, "İttifak kabul ederse Cumhurbaşkanı adayı olmamda bir sorun yok. İttifak liderleri bu konu hakkında hiç konuşmadık." dedi.
 
"Gurur Duyarım"
 
CHP lideri, "Eğer ki ittifak kabul ederse Cumhurbaşkanı adayı olmaktan gurur duyarım. Bir araya gelip oturup karar vermemiz lazım. Biz demokrasiyi savunuyoruz. Karşı tarafta otoriter sistem var." mesajını verdi.
 
"Meral Akşener, Başbakanlığa Yakışır"
 
İttifakın kendi içindeki özel görüşmeleri kamuoyu ile paylaşmak kolay değil. İfadelerine yer veren Kılıçdaroğlu, "Akşener, Başbakanlığa yakışır. Deneyimi vardır. Bakanlık da yapmıştır." dedi.
 
Belediye Başkanları İçin Mesaj! "İttifak Buna Karar Vermeli"
 
Kılıçdaroğlu cümlelerini şu şekilde sürdürdü;
 
İttifakı oluşturacak olan siyasi partilerin bir araya gelmesi lazım. Gelen kişi güveneceğiniz bir insan olacak. Ne güzel Cumhurbaşkanı olmuşken güçlendirilmiş parlamenter sistem nereden çıktı, demeyecek...
 
 
...Vatandaş belediye başkanlarının aday olmasını talep edebilir, bu siyasi bir karardır. İttifak buna karar vermeli. İsteğimiz güven içinde seçim olması, parlamenter sistemin gelmesi. Akşener'le Cumhurbaşkanlığı adaylığını hiç konuşmadık."


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler