loader
CHP'den İYİ Parti'nin Yerel Seçim Kararına İlk Tepki!!!

CHP'den İYİ Parti'nin Yerel Seçim Kararına İlk Tepki!!!

Kürşad Zorlu, Genel İdare Kurulu'nun (GİK) ardından düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlerde İYİ Parti'nin 81 ilde kendi adaylarını göstereceğini açıkladı. İYİ Parti'nin Türkiye...

 
CHP'den İYİ Parti'nin Yerel Seçim Kararına İlk Tepki: İttifak Zaten Bitti...
 
14 ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerde ağır bir yenilgi alan muhalefet kanadında sular durulmuyor. Seçimlerin ardından her iki parti de yaşanan hezimet için topu birbirine atarken, İYİ Parti yerel seçimlerle ilgili kararını dün açıkladı. 
 
Antalya gazipaşa haberler olarak "Türkiyede Siyasi Gündem" haberlerimizde kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Genel İdare Kurulu'nun (GİK) ardından düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlerde İYİ Parti'nin 81 ilde kendi adaylarını göstereceğini açıkladı. İYİ Parti'nin Türkiye Gündeminde 'yerel seçim' kararına yanıt ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. 
 
Kılıçdaroğlu, İYİ Parti'nin kararının saygıyla karşıladıklarını belirterek, "Kurduğumuz ittifak seçimden sonra zaten bitti." dedi.
 
14 ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerde ağır hezimete uğrayan muhalefet kanadında sular durulmuyor. Akeşenr seçimlerin ardından CHP'yi eleştiri yağmuruna tutarken, 81 ilde farklı aday çıkaracaklarını açıklamıştı.
 
İyi Parti Yerel Seçim Kararını Verdi
 
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Türkiyede Siyasi Gündemde Genel İdare Kurulu'nun (GİK) ardından düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimlerde İYİ Parti'nin 81 ilde kendi adaylarını göstereceğini açıkladı.
 
Kürşad Zorlu, "31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde Türkiye genelinde 81 il ve ilçelerinde partimizin kendi adaylarının teşkilatlarımızın görüşlerinin yanı sıra her seçim çevresinde aday adaylarımıza yönelik halkın eğilim ve tercihlerinin dikkate alınarak tespit edilmesine karar verilmiş olup, sürecin yönetiminde parti başkanlık divanımız yetkilendirilmiştir." dedi.
 
Kılıçdaroğlu'ndan İlk Tepki: Zaten İttifak Bitti
 
İYİ Parti'nin yerel seçimlere 81 ilde kendi adayları ile gireceğini açıklamasının ardından gözler CHP'ye çevrilmişti. Konuyla ilgili ilk açıklama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada, "Bir siyasi partinin aldığı kararı saygı ile karşılayacağız. Seçimden sonra kurduğumuz ittifak zaten bitti." ifadelerini kullandı.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler