loader
Canan Kaftancıoğlu

Canan Kaftancıoğlu "Sözde Ermeni Soykırımı"nı Destekledi...

ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarına ilişkin yayımladığı mesajındaki "sözde soykırım" ifadesi kamuoyunda tepkiyle karşılandı. "23 Nisan'dan..

Canan Kaftancıoğlu "Sözde Ermeni Soykırımı"nı Destekledi...
 
CHP'li Canan Kaftancıoğlu da Biden gibi Ermeni oyununa alet oldu! Kaftancıoğlu sözde Ermeni soykırımını destekledi...
 
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun geçmişte Ermeni soykırımı yalanına destek veren konuşmalar yaptığı ortaya çıktı. Kaftancıoğlu'nun söz konusu videoda, "'Ermeni soykırımı yoktur' diye tutturan da geçmişteki büyük acıyı görmezden gelen zihniyettir" dediği görüldü.
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak Türkiye gündeminde  edindiğimiz bilgiye göre:
ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarına ilişkin yayımladığı mesajındaki "sözde soykırım" ifadesi kamuoyunda tepkiyle karşılandı.
 
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun geçmişte Ermeni soykırımı yalanına destek veren konuşmalara yaptığı ortaya çıktı. Kaftancıoğlu'nun, "Ermeni soykırımı yoktur' diye tutturan da toplumu ve oradaki geçmişteki büyük acıyı –bakın açık söylüyorum- görmezden gelen bir zihniyettir" iddiasında bulundu.
 
Canan Kaftancıoğlu Sözde Ermeni Soykırımını Destekledi...
9 Yıl 8 Ay 20 Gün Hapis Cezasına Mahkum Edildi
 
Canan Kaftancıoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni alenen aşağılama", ''kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret'', ''Cumhurbaşkanına hakaret'', ''halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek'' ve ''terör örgütü propagandası yapmak'' suçlarından 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına mahkum edilmişti.
 
"'Ermeni Soykırımı Yoktur' Diye Tutturan..."
 
Canan Kaftancıoğlu'nun, Ermeni soykırımına destek verdiği konuşma şöyle:
 
"Ermeni soykırımı yoktur' diye tutturan da toplumu ve oradaki geçmişteki büyük acıyı –bakın açık söylüyorum- görmezden gelen bir zihniyettir.
Ben de diyorum ki, kavramlara takılmayalım arkadaşlar. Ben de diyorum ki, 'Geçmişimize dönelim. Göz göze gelelim.
 
'Birbirimize, halklar ne yaşattı? Önce hissedelim. Sonra onarıcı adalet mekanizmalarımızla bunun çok değişik yöntemleri var. 'Hep birlikte tek vücut olalım' diyorum. Bunu kavramlara sıkıştırılmasını yanlış buluyorum."
 
Ermeni Soykırımı İddiasına Destek Verdi
 
Türkiye'yi terör örgütlerine peşkeş çekmek isteyen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni CHP'nin kazanmasının ardından bu peşkeşe İstanbul ile başlayan CHP zihniyetinin en önemli figürlerinden olan Kaftancıoğlu, 2013 yılında yaptığı bir paylaşımla 24 Nisan 1915'te yaşanan Ermeni olaylarına atıfta bulundu.
 
Türkiye'nin Bayramını Meze Etti...
 
Yaptığı bu skandal paylaşımda Türkiye tarihinin en önemli günlerinden biri olan 23 Nisan'ı da Ermenilere meze eden Kaftancıoğlu, "23 Nisan'dan bir sonraki gün neydi? Bilmek istemeyenler için ipucu:1915" diyerek 1915'te yaşanan olayları tıpkı Türkiye düşmanlarının yaptığı gibi soykırım olarak tanıdığını ilan etmiş oldu.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler