loader
Eski Emniyet Müdürümüz Akbıyık Hukuk Mücadelesini Kazandı

Eski Emniyet Müdürümüz Akbıyık Hukuk Mücadelesini Kazandı

Gazipaşada emniyet ve asayiş olaylarında birçok basarisi bulunan Eski Emniyet Müdürümüz Akbıyık'ın tayininin Mahkeme haksız buldu ve eski görev yeri olan Gazipaşada...

Eski Emniyet Müdürümüz Akbıyık Hukuk Mücadelesini Kazandı
 
Gazipaşa’nın sevilen eski emniyet müdürlerinden Mehmet Akbıyık 12.07.2020 tarihinde Bolu'nun Gerede ilçesine ataması yapılmıştı.
 
Eski Gazipaşa Emniyet Müdürümüz Akbıyık, idari mahkemeye dava açarak hukuk mücadelesini başlatma kararı alan Akbıyık, yaklaşık dört ay önce başlattığı hukuk mücadelesini kazandı. 
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre;
Antalya Gazipaşada emniyet ve asayiş olaylarında birçok basarisi bulunan Eski Emniyet Müdürümüz Akbıyık'ın tayininin Mahkeme haksız buldu ve eski görev yeri olan Gazipaşada görev yapmasına karar verdi.
 
Önümüzdeki günlerde yeniden Gazipaşada Resmi Dairelerden ilçe Emniyet Müdürlüğünde görevlendirilmesi beklenen ve İlçemizde daha önce'de başarı ile görev yapan Gazipaşa Emniyet Müdürü Mehmet Akbıyık’a başarılar dileriz.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler