loader
Koru’daki Turizm Alanı 49 Yıllığına Tahsis Edilecek

Koru’daki Turizm Alanı 49 Yıllığına Tahsis Edilecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Koru Mahallesi’nde bulunan ve halk arasında ‘Fidanlık’ olarak bilinen hazine arazisini 49 yıllığına tahsis edecek. Koru Mahallesi’ndeki 1470/1, 1471/1, 1472/1..

Koru’daki Turizm Alanı 49 Yıllığına Tahsis Edilecek...Koru’daki Turizm Alanı 49 Yıllığına Tahsis Edilecek...
 
GAZİPAŞA’DA turizm adına önemli bir gelişme yaşandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Koru Mahallesi’nde bulunan ve halk arasında ‘Fidanlık’ olarak bilinen hazine arazisini 49 yıllığına tahsis edecek. Koru Mahallesi’ndeki 1470/1, 1471/1, 1472/1, 1473/1 ve 1474/1 numaralı 5 adet parseli 700 yatak kapasiteli 4 veya 5 yıldızlı otel yapılması için 49 yıllığına tahsise çıkaracak.
 
19 AĞUSTOS’A KADAR MÜRACAAT EDİLEBİLECEK
 
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Erzincan, Hatay, İzmir, Kars, Mersin, Muğla, Niğde, Ordu, Trabzon, Yalova ve Nevşehir illerinde bulunan bazı kamu taşınmazları Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak girişimcilere tahsis edilecek. Girişimcilerin, 19 Ağustos 2022 günü saat 16.30’a kadar istenilen bilgi ve belgeleri Kültür ve Turizm Bakanlığına elden teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra veya posta yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacak. Girişimciler, birden fazla taşınmaz için müracaat edebilecek.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler