loader
  • Şimdi Siyaset Değil Birlik Olma Zamanı...

    Şimdi Siyaset Değil Birlik Olma Zamanı...

  • Şimdi Siyaset Değil Birlik Olma Zamanı...

    Şimdi Siyaset Değil Birlik Olma Zamanı...


Şimdi Siyaset Değil Birlik Olma Zamanı...

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Kamuoyunun malumu olduğu üzere, yaklaşık 3 aydır tüm dünya kovid-19 virüs salgınıyla amansız..

Şimdi Siyaset Değil Birlik Olma Zamanı
 
AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında vatandaşların evlerinde kalmalarına devam etmelerini istedi.  
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven’in ‘Evde kal demekle olmuyor’  şeklindeki açıklamasına  cevap veren Doğan, “Sayın ilçe Başkanının ‘Evde kal demekle olmuyor’ demekten kastı nedir? Bu süreçte evde kalmaktan daha iyi bir fikri mi vardır? “ dedi. 
 
Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Kamuoyunun malumu olduğu üzere, yaklaşık 3 aydır tüm dünya kovid-19 virüs salgınıyla amansız bir mücadele veriyor. Ne yazık ki bu salgın nedeniyle dünya genelinde binlerce insan hayatını kaybetti. 
 
Dünyanın en güçlü ekonomisine sahip devletlerin bu salgın karşısında çaresiz kaldığını hep birlikte görüyoruz.  Bu zorlu süreçte devletimiz ise salgının başladığı ilk günlerden itibaren aldığı önlemlerle, sergilediği başarılı yönetimle tüm dünyaya örnek oldu. 
 
Sağlık sektörüne yaptığımız yatırımların meyvesini bu zorlu günlerde toplarken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tüm milletimiz kenetlenerek, dünyada daha önce eşine rastlanmamış bu salgınla mücadelesini sürdürüyor.   
 
Bütün milletimiz gönül dünyasında yekvücut olmuşken iktidarımız da ‘Evde kal’ çağrısıyla vatandaşlarımızı virüsten korumaya çalışıyor. Hükümetimiz bir yandan salgınla mücadele ederken, bir yandan da devletin bekasıyla ilgili kararlar alıyor. 
 
Birileri de bu hassas süreçte çıkıp, ‘Evde kal demekle olmuyor’ diyebiliyor. Böyle bir muhalefetle karşı karşıyayız. Milletimiz bunları üzülerek ve hayretle takip ediyor” dedi.
 
Destek Görmedik
Koronavirüs salgını nedeniyle devletin almış olduğu yardım tedbirlerini hatırlatan Doğan,”Bu süreci yaşayan Amerika, İngiltere, Fransa, Almaya, İspanya, İtalya gibi büyük ekonomiler bile çaresiz kalmışken, Türkiye, Cumhurbaşkanımızın ve iktidarımızın politikaları çerçevesinde süreci çok iyi bir şekilde götürmekte ve Dünya Sağlık Örgütü’nden takdir ve övgü olmaktadır. 
 
Dünya genelinde birçok ülkede, ücretli ya da ek ücrete tabi olan tedavi yöntemi ülkemizde tamamen ücretsizdir.
 
Ayrıca sosyal yardımlaşma fonunu aracılığıyla tespit edilen, dul, yetim, ihtiyaçlı, hasta, 65 yaş üzeri olup da yaşlılık maaşı alan herkese biner lira maddi katkı sağlanarak destek olunmuştur. Destekler bununla sınırlı olmayıp, tarımda ve esnaf kredilerinde de artarak devam etmektedir. 
 
Ne yazık ki; bütün dünyadan takdir ve övgü olan bu süreçteki kriz yönetimimize yönelik, iç muhalefetten tek kelime olumlu bir ifade ve destek görmedik. Oysa bu günler birlik beraberlik ve dayanışma günleridir. Hükümetimiz ‘Evde Kal’ diyerek milletinin sağlığını her şeyin üzerinde görüp korumaya çalışırken, yapılan bu açıklamaya bir anlam veremedik” diye konuştu.
 
Gazipaşa Haberler olarak hazırladığımız haberde AK Parti İlçe Başkanı Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Sayın ilçe başkanının ‘Evde kal demekle olmuyor’ demekten kastı nedir? Bu süreçte evde kalmaktan daha iyi bir fikri mi vardır?  İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, bizler her fırsatta birlik olunması gerektiğini, birlikte bu salgından daha kolay kurtulabileceğimizi belirtirken, yapılan bu türden siyasi açıklamaları doğru bulmuyoruz. 
 
Siyasetin Yeri Değil
Toplumda ayrışmaya, kafa karışıklığına ve moral bozmaya neden olacak bu türden söylemlerin şimdi yeri ve zamanı olmadığını düşünüyoruz. Birliğe en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde siyaset yapmak ve bu zor süreçten siyasi rant sağlamaya çalışmak kabul edilebilir bir davranış değil. 
 
Allah’ın izni, milletimiz desteği, devletimizin gayretiyle inşallah en kısa sürede bu salgını en az hasarla atlatarak büyük Türkiye’nin yoluna devam edeceğine inancımız tamdır.  Bu vesileyle bu salgında vefat eden başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza ve insanlara Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar, tedavi görenlere acil şifalar diliyorum. ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’m’ kampanyasına tüm halkımızı destek vermeye davet ediyor, ‘Evde Kal Gazipaşa’m’ diyoruz” dedi.
 
Antalyada  Gazipaşada Siyaset Haberlerimizi Bu Linki Tıklayarak İnceleyebilirsiniz…
 
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler