loader
Saadet Sahaya İniyor

Saadet Sahaya İniyor

Saadet Partisi GİK ve İl Başkanları toplantılarında konuşan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, teşkilatlara sahaya inin emri verdi. Genel Başkan Karamollaoğlu, seçim sathı mailine girildiğini hatırlatarak, yeni dönem...

Saadet Sahaya İniyor
 
Saadet Partisi İlçe Başkanı Kaplan, 2023 yılında yapılacak seçimlerinden zaferle ayrılmak için daha çok sahada olacaklarını söyledi
 
2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine yaklaşık 10 aylık süre kaldı. Seçimin kilit partilerinden biri olan Saadet Partisi, seçim sath-ı mailine girildiğini belirterek, çalışmalarına hazır verecek.
 
Saadet Partisi GİK ve İl Başkanları toplantılarında konuşan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, teşkilatlara sahaya inin emri verdi. Genel Başkan Karamollaoğlu, seçim sathı mailine girildiğini hatırlatarak, yeni dönem itibariyle çalışmaların artarak devam etmesi istedi.
 
Yarın Seçim Varmış Gibi Çalışıyoruz
 
Saadet Partisi (SP) Gazipaşa İlçe Başkanı Nuri Kaplan, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun talimatı doğrultusunda seçim çalışmalarına hız vereceklerini söyledi. İlçe Başkanı Kaplan, Milli Görüş’ün tek partisi olan Saadet’in tüm teşkilatlarıyla seçime hazır olduğunu söyledi. SP İlçe Başkanı Kaplan, yarın seçim varmış gibi çalıştıklarını söyledi.
 
Türkiye’de aktif bulunan partiler arasında en disiplinli teşkilatın Saadet Partisi’nde olduğunu ifade eden Başkan Kaplan, Milli Görüş prensiplerinin geçerli olması için iktidarda bir kadronun olması ile mümkün olduğuna dikkat çekti. Başkan Kaplan, “Bundan sonra seçime kadar canla başla çalışmak mecburiyetindeyiz.
 
Ülkemizdeki en disiplinli teşkilat bizim teşkilatımız. Bu yeni dönemde daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bizim prensiplerimizin, toplumda ülkede geçerli hale gelmesi iktidarda kadromuzun yer alması ile mümkün. İnşallah bu çalışmalarımız önümüzdeki aylarda zirveye ulaşacak” dedi.
 
Bütün Türkiye’nin ve İslam aleminin Milli Görüş’ün başarısını beklediğine dikkat çeken Başkan Kaplan, başarının ise doğru çalışmalar ile geleceğini vurgulayarak, “Hem ülkemiz hem bütün İslam alemi hem de emin olun bütün dünya sizlerin bizlerin başarılı olmasını bekliyor. Başarı, doğru çalışmalar ile doğru prensiplerle gelir. Bunun için çok çalışmak şart. Azimle çalışılmadan bu başarı olmaz” dedi.
 

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler