loader
Karar Belli Aday Net

Karar Belli Aday Net

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, 2023 yılının haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sahada olduklarını söyledi. MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, seçimlere 10 ay gibi bir...

Karar Belli Aday Net
 
MHP İlçe Başkanı Terzi, 2023 yılında yapılacak seçimlerin önemine vurgu yaparak, “Kararımız belli, adayımız net, kazanan Cumhur ittifakı olacak” dedi
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, 2023 yılının haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sahada olduklarını söyledi. MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, seçimlere 10 ay gibi bir zaman kaldığını belirterek, “Cumhur ittifakı paydaşları olarak çalışmaya devam ediyoruz. Kararımız belli, adayımız net. Türkiye’nin geleceği açısından bu seçim oldukça önemli. Bunun bilincindeyiz ve bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
 
MHP İlçe Başkanı Terzi, seçimi kazanacaklarından emin olduklarını belirterek, “İstikbal ve istiklal için mukaddes bir mücadele veriyoruz. Hem milleti hem devleti gazi olan Türk milletinin her bir ferdi gelecek yüzyılı şekillendirecek 2023 vizyonumuza sahip çıkmıştır. Küçük hesaplar yapmıyoruz, gizli defterler tutup, lafı yuvarlayıp, bir masa etrafında top da çevirmiyoruz.
 
O yüzden diyoruz ki; karar belli, aday net. Doğu Akdeniz’de, Ege’de, Libya’da, Suriye’de, Irak’ta, Karabağ’da, Balkanlar’da, Kıbrıs’ta verilen mukaddes mücadele Türk milletine olan mensubiyetimizin ve sorumluluğumuzun gereğidir.
 
Biz sorumluluğumuzun idrakindeyiz. Türk milletini, çağlar üzerinden sıçratmanın peşindeyiz. Allah’ın izniyle de başaracağız. Çağrımız birliğe ve dirliğedir. Çağrımız önce ülkem ve milletim diyen her insanımızadır. Çağrımız milli birlik ve huzurlu yarınlaradır” dedi.
 
Cumhur İttifakı Millete Hizmete Devam Edecek
 
MHP İlçe Başkanı Terzi sözlerine şöyle devam etti, “Cumhur İttifakının temellerini çıkarsız ve temiz bir sayfada buluşan ulvi kadrolar oluşturmuştur. Siyasi çetele değil siyasi reçetemiz vardır! Kararsızlık değil, sadakatle Türk milletine hizmet kararlılığımız mevcuttur. Faturalar üzerinden Türk milletiyle olan asırlık hesaplarını görmeye çalışanlar şimdiden tökezlemiştir.
 
Türk Devleti Türk milletini, sebebi binlerce kilometre uzakta da olsa hiçbir ekonomik dalgalanmanın kurbanı etmemiştir, etmeyecektir.  Emeklilerimizin maaşları en düşük emekli maaşı 3500 TL olmak üzere düzenlenmiştir. KYK Borcu olan milyonlarca öğrencimizin faizleri silinmiş, anapara ile borçlarını ödemeleri için çalışmalar tamamlanmıştır.
 
Yüz binlerce polisimizin, yüzbinlerce uzman çavuşumuzun, yüzbinlerce öğretmenimizin, yüzbinlerce değişik meslek grubunda bulunan memurlarımızın 3600 Ek gösterge sorunu başta olmak üzere özlük haklarında kalıcı düzenlemeler yapılmıştır. Yine yüzbinlerce vatandaşımızın merakla beklediği EYT problemi de inşallah TBMM Çalışmalarına başlar başlamaz Genel Kurul Gündemine gelecek, bu problemde vatandaşımızın taleplerini giderecek şekilde çözüme kavuşturulacaktır” diye konuştu.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler