loader
Koronavirüs Maskesi Üretiyor

Koronavirüs Maskesi Üretiyor

Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, yeni tip koronavirüse (KOVİD-19) karşı alınan önlemler kapsamında koruyucu maske üretmeye başladılar...

Koronavirüs Maskesi Üretiyor...
 
Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, yeni tip koronavirüse (KOVİD-19) karşı alınan önlemler kapsamında koruyucu maske üretmeye başladılar. 
 
Gazipaşa Kaymakamlığı, Devlet Hastanesi ve Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında maske üretimi yapılıyor. 23 Mart Pazartesi gününden bu yana kurs öğretmenleri Asiye Küçükduman ve Seher Dündar’ın gözetiminde kursiyerler koruyucu maske üretimi yapıyor.  
 
Gazipaşa Haberleri olarak yaptığımız araştırmada ;
Konuyla ilgili konuşan Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürbüz Kır, “Birlik, beraberlik ve mücadele ruhu, Türk insanının ruhunda var. 
 
Tarih buna şahittir. Koronavirüs ile mücadele sürecinde Gazipaşa Kaymakamlığı, Devlet Hastanesi ve Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde, 23 Mart pazartesi gününden beri, Asiye Küçükduman ve Seher Dündar öğretmenlerim ile onların fedakar kursiyerleri maske üretiyorlar. 
 
Üreten insan, kazanan toplum demektir; kazanacağız! Sağlıklı günler dileriz” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • avatar
    Yorumlayan: Ahsen Polat
    27.03.2020

    Maskelerin üretildiği ortamlarda gerekli hijyen saglandigi takdirde gercekten desteklenmesi gereken bir durum.

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler