loader
Marketlerde Yeni Düzenleme

Marketlerde Yeni Düzenleme

Koronavirus salgınıyla mücadele kapsamında il ve ilçelerdeki küçük, büyük fark etmeksizin tüm marketler 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verecek Dünya Sağlık Örgütü...

Marketlerde Yeni Düzenleme
 
Koronavirus salgınıyla mücadele kapsamında il ve ilçelerdeki küçük, büyük fark etmeksizin tüm marketler 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verecek.  Dünya Sağlık Örgütü tarafından ‘Pandemi’ olarak nitelendirilen koronavirüs (KOVİD-19) salgınından halkı korumak ve salgının yayılmasını önlemek için tedbirler alınmaya devam ediyor. 
 
İçişleri Bakanlığı, koronavirüs salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek için alınan önlemler kapsamında marketlerin çalışma saatlerine, marketlerde alışveriş yapan müşteri sayısına, şehir içi ve şehirlerarası çalışan toplu taşıma araçlarına yönelik ek genelge yayınladı. 
 
Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla genelgeyi duyurdu.  Kaymakam Cemil Öztürk, “İçişleri Bakanlığımızın genelgesiyle; 
 
marketler 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verip, mevcut büyüklüğünün ( m2) en fazla yüzde 10’u kadar sayıdaki müşteriyi içerde tutabilecektir. Her türlü otobüs/servis gibi toplu taşıma araçları koltuk sayısının yarısı kadar yolcu taşıyacaktır” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler