loader
Chp Ziyaretçi Kabul Etmiyor

Chp Ziyaretçi Kabul Etmiyor

Parti binalarında virüsün yayılmasını engelleyici düzeyde temizlik ve dezenfekte işlemlerinin yapılması, danışma kurulu toplantıları dahil tüm toplu etkinliklerin ileri bir tarihe ertelenmesi ve gençlik...

Chp Ziyaretçi Kabul Etmiyor
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de bir ölümün yaşandığı yeni tip koronavirüsle  (KOVİD-19) alakalı bir genelge yayınladı. Koronavirüsün kalabalık gruplarda yayılma tehlikesinin fazla olması nedeniyle, CHP Merkez Yönetim Kurulu’nca alınan tedbirler 16 Mart 2020 tarihinde yayınlanan genelgede açıklandı.  CHP Genel Merkezi tarafından alınan corona tedbirler doğrultusunda; 
 
İl, İlçe ve belde binaları dışındaki temsilciliklerin virüsün yayılma tehlikesi geçene kadar kapatılması, açık tutulacak örgüt binalarında toplu etkinlikler ve heyet kabullerinin yapılmaması, örgüt binalarında acil işlerin devamını gerektirenler dışındaki odaların kapalı tutulmasına ve ziyaretçi kabul edilmemesi; 
 
Antalya Gazipaşada Siyaset'de Parti binalarında virüsün yayılmasını engelleyici düzeyde temizlik ve dezenfekte işlemlerinin yapılması, danışma kurulu toplantıları dahil tüm toplu etkinliklerin ileri bir tarihe ertelenmesi ve gençlik ve kadın kollarının devam eden kongrelerinin ileri bir tarihe ertelemesi istendi. 
 
Ziyaretçi Kabul Edilmiyor
Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda 17 Mart 2020 tarihinden itibaren il ve ilçe binalarına ziyaretçi kabul edilmeyeceği duyuruldu.  
 
CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ömer Güven, Genel merkezimizce alınan karar doğrultusunda, ülkemizi etkisi altına alan koronavirüsü tehdidi geçene kadar, toplumsal ve bireysel sağlığımızın korunması amacıyla ilçe binamıza ziyaretçi kabul edilmeyecek. 
 
Partimiz açık tutulacak ancak toplu etkinlikler, heyet kabulleri olmayacak. Acil ve önemli durumlarda vatandaşlarımız bizleri arayabilir” dedi.
 
Bu Linkleri Tıklayarak Gazipaşa güncel Haberlerimizi ve Gazipaşanın Tarihi Ve Özellikleri ni İnceleyebilirsiniz…
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler