loader
Chp İl Başkanı Nusret Bayar: Erken Seçim Olabilir...

Chp İl Başkanı Nusret Bayar: Erken Seçim Olabilir...

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk seçimde iktidara geleceğini söyleyen Bayar, “ Bundan sonra siyaset biraz daha sertleşeceğe benziyor. Biz biraz daha sağ...

Chp İl Başkanı Nusret Bayar: Erken Seçim Olabilir...
 
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Gazipaşa İlçe Örgütü’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Gazipaşa’da İlçe Başkanı Ömer Güven, ilçe yöneticileri ve partililerle bir araya gelen Bayer, önemli mesajlar verdi. 
 
Türkiye’de yaşanan son gelişmeleri değerlendiren İl Başkanı Nusret Bayar, partililere sağduyu çağrısı yaptı. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk seçimde iktidara geleceğini söyleyen Bayar, “ Bundan sonra Gazipaşada Siyaset biraz daha sertleşeceğe benziyor. Biz biraz daha sağduyulu olmak zorundayız, soğukkanlı olmak zorundayız. Çünkü tünelin ucunda ışık gözüktü. Cumhuriyet Halk Partisi’nin önümüzdeki ilk seçimlerde iktidara geleceği tescillendi.  
 
Ama kesinlikle yanlış yapmamamız gerekir.
Buraya il başkan adayı olarak geldiğimde söylediklerimin aynısını söylüyorum;  bize düşen birlik beraberlik. Bizim şuanda birlik ve beraberlik olma zamanımız. Şayet birlik beraberlik içerisinde Ak Parti zihniyetine karşı mücadele etmezsek, bu yaşadıklarımızın 10 katını yaşayacağız” dedi. Önümüzdeki seçimlerin öneminden bahseden İl Başkanı Nusret Bayar, seçimlerin Sonbahar’da olabileceğine dikkat çekti.   
 
Bayar, “Önümüzdeki seçimler çok önemli...
Bu seçimlerin ne zaman olacağı belli değil. Sonbaharda seçim olabilir. Bu seçimlere hazırlanabilmek için bugünden itibaren sokağa çıkmak zorundayız. İlçemizde görev yapmış tüm belediye meclis üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, il meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, kanaat önderleri olarak bir arada olmak zorunluluğumuz var.
 
Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında, hiçbir özel egomuzu gündeme getirmemeliyiz” diye konuştu. 
 
Her Zaman Sahada Olacağız
CHP’li dört milletvekilinin haftanın 3 günü Antalya’da sahada olacağını söyleyen Bayar, “Bu gelişimi bir nezaket ziyareti olarak kabul edin. Sizlerin sorunlarını dinleme olarak kabul edin. Biz buraya 32 il yönetim kurulu arkadaşlarımızla gelmeyi düşünü- yorduk. Ama acil bir olaydan dolayı 4 arkadaşımızla birlikte buraya geldik. Bundan sonraki süreçte tekrar geleceğiz. 
 
Önümüzdeki süreçte, hep birlikte çalışacağımızın sözünü veriyorum. Aramızda 2,5 saatlik bir yol var. Ne zaman ihtiyacınız olursa, o zaman buradayız. Onun dışında da buradayız. İlçe Başkanıma bir kez daha söylüyorum. 4 tane milletvekilimiz var. 
 
Kendileriyle görüştük... 
Haftanın 4 günü Ankara’da, 3 günü Antalya’da olacaklar. Bu 3 günün 2 gününde örgütlerimizin yaptığı program dahilinde çalışacaklar. Köy köy dolaşmak zorundayız. Dolaşırken de, en az oy aldığımız sandıkların olduğu çevrelere gideceğiz. Burada, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza da çok görev düşüyor. Yönetime çok görev düşüyor. 
 
Hepimize çok görev düşüyor” 
Partililere sosyal medyada ve sokakta partiyi zora sokacak bir eleştiri yapmamaları konusunda uyaran İl Başkanı Nusret Bayar, “ Şimdi sizleri dinleyeceğim, arkadaşlarımız not alacak. 
 
Saygı çerçevesi içerisinde konuşacağız, fikirlerinizi anlatacaksınız. Dışarıda konuşmayı bırakacağız. Dışarıda konuşmak yok, içeride. Biz esasında bu konuşmaları Mayıs ayında düzenleyeceğimiz ilçe danışma kurullarında yapacaktık. 
 
Kurultaydan sonra tarihini belirleyip yapacağız...
Sizlerden özellikle istirham ediyorum. Genel Başkanımızdan en alttaki üyemize kadar, hiçbir şekilde partimizin kariyerini küçük düşürecek, partimizi zora düşürecek, partimizin üyelerini zor duruma sokacak hiçbir eleştiri yapmayın. Ne sosyal medyada ne kahvelerde.
 
Varsa bir şey, burada konuşalım”  diye konuştu.
 
Ömer Güven’den Özgen’e Destek
CHP İl Başkanı Nusret Bayar’a  ‘hoş geldiniz ‘ diyen İlçe Başkanı Ömer Güven, Gazipaşa Belediye Meclisi’nde İdlib’le ilgili açıklama yapan meclis üyesi Ulaş Özgen’in söylediklerine katıldığını ve desteklediğini kaydetti.
 
Güven,”İl Başkanımız Sayın Nusret Bayar aramızda, kendisine hem hayırlı olsun hem de hoş geldiniz diyorum. Dün Antalya’daydık. Başkanıma hayırlı, olsuna gitmiştik. Belediye Meclisi’nde bir tartışma olmuş.  Bu konuda Ulaş Özgen arkadaşımızın söylediklerine aynen katılıyorum, destek veriyorum” şeklinde konuştu.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler