loader
Başkan Doğan; İddiayı İspat Müfterinin İşidir !!!

Başkan Doğan; İddiayı İspat Müfterinin İşidir !!!

Ben baraj mühendisi, topografya mühendisi yada konu ile ilgili teknik bir bilim adamı değilim. Fakat siyasetçiyim. Siyasetçiler bilgi alır, derler, toplar ve toplumu bilgilendirir...

Başkan Doğan; İddiayı İspat Müfterinin İşidir !!!
Gökçeler Barajı’nda delik yada çatlak olmadığını bir kez daha yineleyen Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, “Barajı çok seviyorlarsa, beraber basalım gövdemizi. İddiayı ispat müfterinin işidir. 
 
Ben baraj mühendisi, topografya mühendisi yada konu ile ilgili teknik bir bilim adamı değilim. Fakat siyasetçiyim. Antalya Gazipaşada Siyasetçiler bilgi alır, derler, toplar ve toplumu bilgilendirir. 
 
O açıdan, biz de toplumu bilgilendirmemizi yaptık. Bölge müdürümüze ve genel müdürümüze gerekli soruları sorduk. Teknik raporları istedik. 
 
Teknik raporlarda, delik ve çatlak gibi bir durumun olmadığını gördük.
 
DSİ Bölge Müdürümüzün de açıkladığı gibi; 
yan taraflar ile ilgili yer altından ve dere yatağından gelen diğer sular, üstteki suyun basıncından dolayı rezerve giremediği için yeraltındaki diğer kanalları kullanarak ön taraftan çıkma eğilimi gösteriyor. 
 
Su kaybı gibi görünen şeyler, yeraltından ve dere yatağından gelen diğer suların, havzaya giremediği için kendi yolunu bulup barajın alt kısmından çıkmasından ibarettir. 
 
Bizim teknik olarak aldığımız bilgiler buna dayalı.
Bunun normal bir şey olduğunu söylüyorlar. Ben de dinliyorum. 'Böyle bir iddia var, yoksa bizim bilmediğimiz bir şey mi var’ diye soruyorum. ‘Olsa niye saklayalım ki bunu’ diyorlar. 
 
Şöyle Bir Şey Var; 
Sanki baraj Ak Parti’nin de biz bu ayıbımızı örtmeye çalışıyormuşuz gibi bir algı oluşturmaya çalışıyor, karşıdaki siyasi kişilikler. Bu çok ayıp. Baraj bu milletin hazinesiyle yapıldı. Keşke onlar da bir yere bir şey, bir gölet yapsalar da görsek” diye konuştu...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler