loader
  • Gazipaşa’da Ak Parti Kongresi 21 Mart'da Yapılacak

    Gazipaşa’da Ak Parti Kongresi 21 Mart'da Yapılacak

  • Gazipaşa’da Ak Parti Kongresi 21 Mart'da Yapılacak

    Gazipaşa’da Ak Parti Kongresi 21 Mart'da Yapılacak


Gazipaşa’da Ak Parti Kongresi 21 Mart'da Yapılacak

Antalya’da gerçekleşen toplantıda Ak Parti İl Başkanı Ethem Taş, Ak Parti İl Koordinatörü Alim Tunç ve 19 ilçenin başkanları yer aldı. Toplantının ana gündem...

Gazipaşa’da Ak Parti Kongresi 21 Mart'da Yapılacak 
Antalya’da düzenlenen Ak Parti İlçe Başkanları Toplantısında Gazipaşa’da merakla beklenen kongre tarihi belli oldu. Ali doğan başkanlığında tek listeyle gidilmesi beklenen kongre 21 Mart 2020 Cumartesi günü gerçekleşecek. Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Şubat ayı Olağan İlçe Başkanları toplantısına katıldı. 
 
Antalya’da gerçekleşen toplantıda Ak Parti İl Başkanı Ethem Taş, Ak Parti İl Koordinatörü Alim Tunç ve 19 ilçenin başkanları yer aldı. Toplantının ana gündem maddesi ilçe kongreleri oldu. Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Antalya’da gerçekleştirdiğimiz Şubat ayı Olağan İlçe Başkanları toplantısında ilçelerin kongre tarihleri belirlendi. Bir aksilik olmazsa, Allah’ın izniyle Gazipaşa’da 21 Martta kongremizi bir demokrasi şöleni havasında gerçekleştireceğiz” dedi.
 
İşte 19 İlçedeki Kongre Tarihleri
Ak Parti Antalya Şubat ayı Olağan İlçe Başkanları Toplantısı’nda belirlenen kongre tarihleri ise şu şekilde oluştu: 
 
Elmalı 22 Şubat, Korkuteli 23 Şubat, Kaş 29 Şubat, Demre 1 Mart, Gündoğmuş 7 Mart, Akseki ve İbradı 8 Mart, Aksu 14 Mart, Döşemealtı 15 Mart, Gazipaşa 21 Mart, Kemer 22 Mart, Kumluca ve Finike 28 Mart, Alanya 4 Nisan, Kepez 5 Nisan, Muratpaşa 11 Nisan, Serik 12 Nisan, Konyaaltı 18 Nisan.
 
Ali Doğan Devam Edeceğini Açıklamıştı
AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, 5 Aralık 2019 tarihinde basın mensuplarına kongre gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu burada İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve kendisinin yeni dönemde başkanlığa devam edeceği söyleyen Doğan, şu ifadeleri kullanmıştı: 
 
“Antalya İl Başkanımız Sayın İbrahim Ethem Taş, il başkanlığı konusunda devam kararı alınan il başkanları arasında. Şu anki bilgim bu. 
 
Aynı bilgiyi İbrahim Ethem Taş başkanım, Gazipaşada Siyaset'de benim ilçe başkanlığımın devam edeceğini teyit etti. Şu anda hem Ethem Taş başkanım hem de ben göreve devam edeceğiz. Şu anda böyle gözüküyor. Bu konuda genel merkezimizin ve il başkanımızın teveccühüne çok teşekkür ediyorum. Bu görevi 1 yılı aşkındır götürüyoruz. 
 
Halkımızın tamamını kucaklayacak bir yönetim ve teşkilat oluşturduk.  Biz Gazipaşa halkının mutluluğu için çalışıyoruz. Gazipaşa için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Gazipaşa için nasıl bir duruş sergilememiz gerekiyor onun heyecanı ve arayışı içindeyiz.” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler