loader
Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk Kimdir?

Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk Kimdir?

Cemil ÖZTÜRK 1980 doğumludur. 2003 yılında Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra 2010 yılında Akdeniz Üniversitesi Sosyal...

Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk Kimdir? 
 
Kaymakamımız Sayın Cemil ÖZTÜRK 1980 doğumludur. 2003 yılında Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra 2010 yılında Akdeniz Üniversitesi Sosyal bilimler fakültesi Kamu Hukuku alanında Yüksek Lisans yapan Kaymakamımız Sayın Cemil ÖZTÜRK Meslek yaşamına 2004 yılında Maliye Bakanlığı Vergi Denetmen Yardımcısı olarak başladı.  
 
İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 2005 yılında Bolu Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından bir yıl süreyle gönderildiği İngiltere’de yabancı dil eğitimi yanında İngiliz Yönetim Sistemi üzerine çalışmalarda bulundu. 
 
2008-2010 tarihleri arasında Antalya-Gündoğmuş ilçesinde,  2010-2012 Tarihleri arasında Sivas-Altınyayla ilçesinde, 2012-2013 Tarihleri arasında Şırnak-Uludere ilçesinde, 2013-2016 Tarihleri arasında Aydın-Buharkent ilçesinde, 2016-2019 Tarihleri arasında İpekyolu İlçesinde Kaymakamlık görevlerini yürütmüştür. 
 
29.08.2019 tarihi itibariyle Gazipaşa Kaymakamı olarak İlçemizde görevine başlamıştır. Kaymakamımız evli ve 4 çocuk babasıdır


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler