loader
Sofralarınızı Şenlendirecek Etli Taze Fasulye Tarifi

Sofralarınızı Şenlendirecek Etli Taze Fasulye Tarifi

Antalya Gazipaşa'nın muhteşem lezzetlerine bir yenisini daha eklemeye ne dersiniz? Sağlık ve lezzetin buluşma noktası olan Etli Taze Fasulye, yemek listelerinizin vazgeçilmezi olmay..

 
Antalya Gazipaşa'dan Sofralarınızı Şenlendirecek Etli Taze Fasulye Tarifi
 
Antalya Gazipaşa'nın muhteşem lezzetlerine bir yenisini daha eklemeye ne dersiniz? Sağlık ve lezzetin buluşma noktası olan Etli Taze Fasulye, yemek listelerinizin vazgeçilmezi olmaya aday. Bu yenilenmiş tarif ile mutfakta geçireceğiniz zamanı keyifli bir serüvene dönüştürmeye hazır olun.
 
Ailenizle birlikte enfes bir öğün arayışı içindeyseniz, bu güncellenmiş ve lezzetli Etli Taze Fasulye tarifi, sofralarınıza farklı bir boyut katacak. Bu pratik ve lezzet dolu tarif ile evde geleneksel tatları yeniden keşfedin.
 
Etli Taze Fasulye Tarifi
 
Malzemeler:
 
1 kilogram taze fasulye
150 gram kuzu eti, kemiksiz
4 yemek kaşığı zeytinyağı
250 gram kuru soğan
3 adet domates
Deniz tuzu, tadına göre
 
Yapılışı:
 
Zeytinyağını geniş bir tencerede ısıtın. Yemeklik doğranmış soğanları ekleyip altın sarısı bir renk alana dek kavurun.
Küp küp doğradığınız kuzu etlerini tencereye alın ve her yanı eşit şekilde renk alıncaya kadar soteleyin.
Ayıklanmış ve yıkanmış taze fasulyeleri etlerin üzerine ilave edin.
Domatesleri kabuklarını soyup küp küp doğrayın ve tencereye ekleyin. Tuz serpiştirin.
Tüm malzemeyi karıştırın ve tencerenin kapağını kapatarak, kısık ateşte fasulyeler yumuşayana kadar pişirin, yaklaşık 40-45 dakika.
Pişirme işlemi tamamlandığında, tencerenin buharını alıp, yemeği sıcak olarak servis edin.
 
Bu tarif, Antalya Gazipaşa haberleri web sitesinden sizlerle paylaşılan özel bir tariftir. Geleneksel Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan etli taze fasulye, bu güncellenmiş ölçülerle sofralarınıza sağlık ve lezzet katacak. Evde pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu yemek, aile yemekleriniz için mükemmel bir seçenek olacaktır. Antalya Gazipaşa haberleri olarak sizlere sunduğumuz bu özel tarifi deneyin ve bu lezzetli serüvenin tadını çıkarın!


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler