loader
Kızılgüney’e Çocuk Parkı

Kızılgüney’e Çocuk Parkı

Kızılgüney Mahallesi’nin genç ve başarılı muhtarı Ramazan Tekin, parkın yapımında emeği geçenlere ve talebini geri çevirmeyenlere teşekkür etti. Mahallesine hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Mahalle Muhtarı Tekin..

Kızılgüney’e Çocuk Parkı
 
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’da çalışmalarını sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kızılgüney Mahallesi'nde çocuklar için yeni oyun parkı yaptı. Kızılgüney Mahalle Muhtarı Ramazan Tekin’in talebi üzerine harekete geçen Büyükşehir ekipleri, bölgenin sosyal alan ihtiyacını karşılamak için düzenlemelere başladı. Zemin düzenlemesi yapılan parkın içerisinde çocuk oyun alanı yapıldı. Kızılgüney Mahallesi'nde yapılan parkın içinde kaydırak, tahterevalli ve salıncak bulunuyor.
 
Muhtar Tekin’den Teşekkür  
 
Kızılgüney Mahallesi’nin genç ve başarılı muhtarı Ramazan Tekin, parkın yapımında emeği geçenlere ve talebini geri çevirmeyenlere teşekkür etti. Mahallesine hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Mahalle Muhtarı Tekin, “Kızılgüney Mahallesi’ne hizmetlerimizin bir yenisini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan oyun parkı önemli bir eksikliği giderdi. Oyun parkı talebimizi geri çevirmeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek başta olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Cansel Tuncer’e, 
 
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Dr. Çiğdem Hacıoğlu’na, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a, Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyesi meclis üyelerine, Büyükşehir Belediyesi Doğu Bölgesi Sorumlusu hüseyin bey’e, Gazipaşa Hizmet Birimi Müdürü Yaşar Kemal Uğuz ve Mezarlık Birimi sorumlusu Kemal Koç’a mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler