loader

Gazipaşa'da Kurban Kesim Kursu Açılacak

Kurban Bayramı'nda yaşanan kazaların azaltılması, kurban kesimlerinin daha sağlıklı ve düzenli yapılması açısından kursların önemine değinen HEM Müdürü Kır, teorik eğitimin ardından kursi..

GAZİPAŞA Halk Eğitim Merkezi’nde (HEM) talep olması halinde kurban kesim kursu açılacak. 
 
Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gürbüz Kır, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşın talebi olması durumunda kurban kesim kursu açacaklarını söyledi. 
 
Kurban Bayramı'nda yaşanan kazaların azaltılması, kurban kesimlerinin daha sağlıklı ve düzenli yapılması açısından kursların önemine değinen HEM Müdürü Kır, teorik eğitimin ardından kursiyerlere profesyonel kasaplar tarafından uygulamalı eğitim verileceğini kaydetti. 
 
HEM Müdürü Gürbüz Kır, “Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşlarımızdan kurban kesim kursu açılması yönünde talepler gelmeye başladı. Bizler de bu talepleri değerlendiriyoruz. 
 
Kursun açılması için yeter sayıya ulaştığımız takdirde kursu açacağız. Kursumuz 20 saat sürecek. 18 yaş üzeri okuryazar olan herkes katılabilir. Başvurular şahsen kuruma gelerek yapılacaktır. 
 
Lütfen telefondan kayıt olmak için şartları zorlamayınız. Daha önceki duyurumuzda da dediğimiz gibi, bıçağı teslim edeceğimiz kişiyi şahsen görmek isteriz. Bilgi için arayınız: 572 15 32. Sağlıklı günler dileriz” dedi.
 
Not: Video temsilidir.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler