loader
Yenigüney Mahallesine Seyyar Ve Hurdacı Giremez...

Yenigüney Mahallesine Seyyar Ve Hurdacı Giremez...

Gazipaşa şehir merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Yenigüney Mahallesi’nde yaşayanlar, son zamanlarda yaşanan hırsızlık olayları ve mahalleye gelen seyyar satıcı ve hurdacılardan...

Yenigüney’e Seyyar Ve Hurdacı Giremez
 
Yenigüney Mahalle Muhtarı Sait Battal Kervan vatandaşlarla birlikte mahalle girişine ‘Hurdacı ve Seyyar Satıcı Giremez’ tabelası astı.
 
GAZİPAŞA’NIN Yenigüney Mahallesi’nde hırsızlık olayları artınca önlem alındı. Yenigüney Mahalle Muhtarı Sait Battal Kervan vatandaşlarla birlikte mahalle girişine ‘Hurdacı ve Seyyar Satıcı Giremez’ tabelası astı. 
 
Gazipaşa şehir merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Yenigüney Mahallesi’nde yaşayanlar, son zamanlarda yaşanan hırsızlık olayları ve mahalleye gelen seyyar satıcı ve hurdacılardan rahatsız olunca muhtarlık bu kişilerin mahalleye girmesine izin vermeme kararı aldı. Mahallenin huzuru ve güvenliği için alınan bu karar hayata geçirildi. 
 
Son zamanlar da ufak çaplı hırsızlık olaylarının da meydana geldiğini ifade eden Mahalle Muhtarı Sait Battal Kervan, "Mahallemize seyyar satıcı ve hurdacıların girişini yasakladık. Son zamanlarda mahallemizde ufak tefek hırsızlıklar oluyordu. 
 
Mahallemizde kendini bilmeyen hurdacı veya seyyar satıcı kılığına giren hırsızlar türemiştir utanmadan arlanmadan mezarlıkların ve eski caminin kapılarını çalmışlar. Vatandaşlarımızın da şikayeti vardı. Biz de bu şikayetlere karşı ne gibi önlem alabiliriz diye kendi aramızda görüştük. 
 
Böyle bir yazıyı asmaya karar verdik.  
 
Bugünden sonra hurdacı ve seyyar satıcılarının mahallemize girmesi yasaktır. Mahallemize İsa Balcı (İstiri) hariç hiçbir seyyar satıcı ve hurdacı giremez. Mahallemizde hurdacı ve seyyar satıcı gören vatandaşlarımız aracın göründüğü yerlerde plakasını alıp  bize bildirilmesini rica ediyorum” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler