loader
Ramazan Alışverişini Yerel Esnaftan Yapın

Ramazan Alışverişini Yerel Esnaftan Yapın

Esnaf Odası Başkanı Sönmez, yerli esnafın korunması gerektiğini belirterek, “Gazipaşa’da birçok esnafımız Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Ekonomik olarak dar bir boğazdan..

Ramazan Alışverişini Yerel Esnaftan YapınRamazan Alışverişini Yerel Esnaftan Yapın...
 
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sönmez, kaliteli ve güvenilir ürünler için vatandaşların yerel esnafı tercih etmesi gerektiğini söyledi
 
RAMAZAN ayına sayılı günler kaldı. Ramazan ayı hazırlıklarına başlayan vatandaşlar alışverişlerini yapıyor. İftar ve sahurluklarını almaya başlayan vatandaşlar tatlı bir telaş yaşıyor. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Ramazan alışverişinin yerel esnaftan yapılması gerektiğine dikkat çekti.  
 
Esnaf Odası Başkanı Sönmez, yerli esnafın korunması gerektiğini belirterek, “Gazipaşa’da birçok esnafımız Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Ekonomik olarak dar bir boğazdan geçtiğimiz bu günlerde ihtiyaç listelerinin karşılanmasında fiyat kriteri başı çekmektedir. 
 
Ancak ihtiyaçlarımızı karşılarken, alışverişimizi hiç tanımadığımız, sahibini bile bilmediğimiz zincir marketlerden değil de komşumuz olan sokağımızda, mahallemizde oturan yerel esnaftan yaparak Ramazanın ruhuna uygun paylaşma ve dayanışma ilkelerini yerine getirelim.” Dedi.
 
Esnaf Yaşarsa Mahalle Kültürü Yaşar
 
 Esnaf Odası Başkanı Sönmez, vatandaşlara daha öncede yerli esnaftan alışveriş yapmaları konusunda çağrıda bulunduklarını söyledi. Oda Başkanı Sönmez, “Bu çağrılarımıza destek veren herkese esnafımız adına teşekkür ediyorum. 
 
Gazipaşalı vatandaşlarımızın Ramazan ayında da desteğini bekliyoruz. Esnaf yaşarsa mahalle kültürü yaşar. Alışverişinizi esnaftan yaparsanız, esnaf ayakta kalırsa sokağınızın ışığı olur" dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler