loader
Kaymakam Altun Öğrencileri Ağırladı

Kaymakam Altun Öğrencileri Ağırladı

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Ateş, İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu Müdürü Mustafa Gazioğlu ve şampiyon öğrenciler, başarılarını Kaymakam Altun ile paylaştı. Kaymakam Altun tarafı

Kaymakam Altun Öğrencileri Ağırladı
 
ANTALYA'DA düzenlenen badminton turnuvasında il birincisi olan başarılı öğrenciler, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’u makamında ziyaret etti. 13-14 Mart 2002 tarihlerinde Antalya'da yapılan Okul Sporları Yıldız Erkekler Badminton Turnuvası’nda Gazipaşa'yı temsil eden İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu Badminton Takımı, bütün rakiplerini yenerek il birincisi oldu. Denizli'de yapılacak olan bölge şampiyonasında Antalya'yı temsil edecek olan öğrenciler, İlçe Kaymakamı Orhan Altun'u ziyaret etti. 
 
Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Ateş, İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu Müdürü Mustafa Gazioğlu ve şampiyon öğrenciler, başarılarını Kaymakam Altun ile paylaştı. Kaymakam Altun tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Kaymakam Altun, başarılı öğrencileri tebrik etti ve daha sonra öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.
 
İstiklal Şehit Süleyman Gür Ortaokulu Müdürü Mustafa Gazioğlu ise kendilerini makamında kabul ederek yıldız sporcuları ödüllendiren Kaymakam Orhan Altun’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül'e ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş 'e ve sporcuların başarısında emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler